Net klaar met de opleiding? Kom bij ons!

Vrijheid in m’n werk, zelf keuzes mogen maken en dat anderen vertrouwen op mijn professionaliteit, dat vind ik belangrijk’, zegt de 23-jarige wijkverpleegkundige Lisa‘De afwisseling in het werk geeft mij veel werkplezier. De ene keer verleen ik zorg bij de cliënt, vervolgens komt er een nieuwe cliënt in zorg en ga ik op intake of begeleid ik een cliënt in de stervensfase. Elke dag is anders.

Verhalen van starters

x

Werken

Werken in de zorg maakt je trots. ‘Ik wil voor langere tijd mee wandelen in deze fase van iemands leven. Écht de tijd hebben voor de bewoners is wat je aanspreekt.’ Bij KwadrantGroep vind je een plek waar je alle mogelijkheden krijgt en de vrijheid om je te ontwikkelen. Een leuk team dat ook op mindere momenten voor je klaarstaat. Je mag ze alles vragen. De deur staat altijd open.

Oriënteren

De eerlijke waarheid is ook dat dit werk niet altijd leuk is. Je komt soms in heftige situaties terecht. Het is altijd bespreekbaar als je iets eng of spannend vindt. Alle collega’s willen je vragen beantwoorden en stellen zich heel betrokken op: ‘Hoe is het gisteren gegaan?’ Zo kan je op haar eigen tempo de zorg ontdekken.

Maar het is vooral heel erg genieten. Het contact met bewoners en cliënten en dat jij er bent om ze te helpen.

Hoe nu verder?

Vraag of je een dagje mee mag lopen om te zien of de zorg bij je past. De vacature geeft vaak geen duidelijk beeld van hoe een werkdag eruitziet. Na je meeloopdag ben je gelijk verkocht: het blijkt veel meer dan blote konten wassen en steunkousen aantrekken.

Solliciteren?

Vind je het sollicitatiegesprek spannend? Gelukkig is het eerste gesprek altijd een fijn gesprek: het voelt niet als sollicitatie, maar als kennismaking. KwadrantGroep geeft je vertrouwen en gaat, als je dat wil, in je investeren. Pak die kans!

Selecteren

Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. De nadruk ligt op karaktereigenschappen en minder op opleiding of werkervaring. Maar doorleren kan zeker, als je dat wil.
Herken jij je ook in termen als ‘menselijk, sociaal, positief en harde werker’. Dan is werken in de ouderenzorg, en bij voorkeur bij ons, een goeie keuze.

Kijk eens naar de verhalen hieronder. Of solliciteer direct.

Kwadrant Groupie worden?