Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Werken bij

Het mooiste werk dat er is! Al 21 jaar lang! Dat is voor mij werken als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum De Skûle in Metslawier. Dat zegt onze collega Bertha Vlasman.

"Het is hard werken in de zorg, je moet flexibel zijn en zelfstandig kunnen werken. Maar je krijgt er ook veel voor terug. Wij werken in zelforganiserende teams en kunnen zelf heel veel dingen regelen. Ook als het gaat om de planning. En als er ziekte in het team is, regelen we zelf de vervanging. Die samenwerking in een team vind ik heel leuk, we doen het echt samen.”

Harma van der Veen werkt als verzorgende IG op de afdeling kleinschalig wonen voor mensen met dementie in woonzorgcentrum ’t Suyderhuys in Surhuisterveen. Het geeft haar veel voldoening met liefde en respect voor bewoners te zorgen. “Het moment dat ik bewoners van bed haal, begint voor hun de dag. Ik vind het belangrijk dat ze er tip top uitzien, daarom besteed ik veel aandacht aan de uiterlijke verzorging. Ik verdiep me in de mensen, wat is hun ziektebeeld, wat is hun achtergrond en waarom reageren ze zoals ze reageren. Met die kennis geef ik ze zorg, ondersteuning en aandacht.”  

En dat is precies waar het om draait bij de KwadrantGroep. Bij ons kun je écht iets voor anderen betekenen en krijg je volop kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling. 

Oprechte aandacht en deskundige zorg 

Bij onze zorgmerken De Friese Wouden, Elkander en Palet staat de cliënt of de bewoner op één; niet de beperking of de ziekte van de cliënt staat centraal, maar vooral de gevolgen die de ziekte heeft op het sociale leven en het mentaal welbevinden. Wij vinden het belangrijk dat mensen die zorg, begeleiding of behandeling nodig hebben, zo lang mogelijk thuis of in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. We werken daarom samen met huisartsen, welzijnsorganisaties, dorpsbelangen en plaatselijke ondernemers. Wij luisteren naar de wensen van de cliënt en sluiten zoveel mogelijk op zijn of haar leefwijze aan. Wij kiezen voor een positieve benadering.  

Jouw rol als zorgprofessional

Jij als zorgprofessional speelt hierin een belangrijke rol. Je bent een onmisbare schakel in het netwerk rondom de cliënt, je legt actief verbindingen en werkt samen met mensen, organisaties en voorzieningen in wijken en dorpen om gezamenlijk een sterke keten rondom de cliënt te vormen. Jij bent samen met jouw collega's het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in jouw groei en ontwikkeling, zodat jij met veel plezier de beste zorg kunt geven. Jouw expertise is de basis en binnen kaders kun je in vrijheid werken. 
 

Meer weten?

Kijk in het menu links naar onze actuele vacatures. En lees vooral ook de verhalen van onze zorgprofessionals! Kijk bij 'Blogs' en 'Ik Zorg'.