Wonen met zorg

Wonen bij ons

De meeste mensen krijgen ermee te maken: de fase waarin zelfstandig thuis wonen niet meer gaat. Dat gaat in de meeste gevallen niet van de ene op de andere dag. U leeft er samen met uw naasten naar toe. Bij ons kunt u rekenen op een veilige en comfortabele woonomgeving. Onze zorgprofessionals staan 24 uur per dag paraat. Wij streven ernaar om samen met u elke dag van waarde te laten zijn.

Wij zijn benieuwd naar wie u bent, zodat we onze zorg af kunnen stemmen op uw persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. Persoonsgerichte zorg waarbij de cliënt centraal staat, is ons uitgangspunt. Aandacht voor welzijn, welbevinden en zingeving vinden we belangrijk. Samen kijken we naar wat er wél kan. Wij leren u graag kennen, zodat wij u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Wij bieden

Wonen met zorg

In onze woonzorgcentra en locaties voor kleinschalig wonen kunt u rekenen op een veilige en comfortabele omgeving. Wij bieden u ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

  • Verschillende woonzorgcentra
  • Aandacht voor wie u bent en wat voor u belangrijk is
  • Veel activiteiten en faciliteiten

Aanbieders:

Organizations

Afbeelding
Berchhiem restaurant

Behandeling

KwadrantGroep Behandelteam is gespecialiseerd in zorg aan kwetsbare ouderen die te maken hebben met klachten en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied.

  • Behandeling en begeleiding
  • Bij sociale, psychische en lichamelijke problemen
  • Wat voor u belangrijk is, staat centraal

Aanbieders:

Organizations

Afbeelding
Logopedie

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons