Over ons

Over ons

KwadrantGroep is een toonaangevend zorgconcern in de Friese ouderenzorg. Wij zijn er voor mensen die zorg, ondersteuning en behandeling nodig hebben. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.

Bij KwadrantGroep werken 6.300 medewerkers (2.900 fte) en 1.600 vrijwilligers. Zij zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier u de beste zorg kunnen bieden.

Dit doen we door een totaalpakket aan zorg, ondersteuning en behandeling te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons.

Ondersteuning thuis

Soms kunt u een steuntje in de rug gebruiken bij uw dagelijkse bezigheden. Of het nu gaat om het schoonhouden van uw huis, het voeren van het huishouden of het onderhouden van contacten: onze medewerkers helpen u graag. Wij gaan met u in gesprek over wat u belangrijk vindt. Samen verkennen we wat u zelf kunt, waarin ontwikkeling mogelijk is of waarbij professionele hulp nodig is. We bespreken samen hoe dat georganiseerd kan worden. We ondersteunen u individueel thuis of in een groep op een van onze locaties. We betrekken hierbij graag de mensen die belangrijk voor u zijn. Ook werken we nauw samen met gemeenten en andere maatschappelijke organisaties.

Zorg thuis

Het is fijn om in uw eigen huis te kunnen blijven wonen, ook als u tijdelijk of voor langere tijd zorg nodig heeft. Onze wijkverpleegkundigen vormen de spil in de zorgverlening in wijken en dorpen. Onze zorgmedewerkers verlenen zowel eenvoudige als technisch hoogwaardige zorg. Zij kennen de mogelijkheden in uw omgeving en zijn expert als het gaat om preventie en gezondheid. Op basis van uw zorgbehoefte en persoonlijke omstandigheden adviseren zij over geschikte hulpmiddelen en de meest passende zorgverlening en behandeling.

Wij gaan uit van uw mogelijkheden, nu en in de toekomst. Wij werken hierbij nauw samen met de mensen om u heen. Door in kleine teams te werken, kent u onze medewerkers en zij u. Wel zo prettig! 

Tijdelijk bij ons (herstelzorg) 

Wanneer u na een operatie of ziekte niet thuis kunt herstellen, kunt u een beroep op ons doen. Op onze herstelafdelingen kunt u actief werken aan uw herstel. Onze medewerkers staan garant voor specialistische zorg, advies en behandeling. Alles is erop gericht dat u zich zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis kunt redden. Eventueel met de inzet van hulpmiddelen of zorg thuis.

Wonen met zorg

Als het moment komt dat thuis wonen echt niet meer gaat, helpen wij u bij het vinden van een passende woonomgeving. In onze woonzorgcentra kunt u rekenen op een veilige en comfortabele omgeving. Uw gewoonten en de zorg die u thuis gewend was zijn voor onze medewerkers het uitgangspunt. Bij ingewikkelde situaties staan zij 24 uur per dag paraat voor het bieden van hoogwaardige zorg. Wij streven ernaar om samen met u elke dag van waarde te laten zijn.

Zorgprofessionals

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij u met veel plezier de beste zorg kunnen bieden. Zij maken de kracht van KwadrantGroep dagelijks waar.

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons