Missie en visie

Missie en visie

Wij geloven in de kracht van verbinding. Verbinding tussen mensen. Mensen die samen denken in mogelijkheden, zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt leven hoe en waar u dat wilt. Ook wanneer u zorg of ondersteuning nodig heeft vanwege lichamelijke of psychische klachten.

Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Wij luisteren naar uw wensen en sluiten zoveel mogelijk aan bij uw leefwijze. Wij kiezen voor een positieve benadering. Ons streven is om, samen met u en degenen die belangrijk voor u zijn, elke dag van waarde te laten zijn.

Eén van de beste zorgorganisaties voor kwetsbare ouderen en één van de leukste werkgevers van Fryslân, dat is onze ambitie.

Zo doen we dat

Wij helpen u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Daarvoor bieden wij op u afgestemde zorg en ondersteuning: van huishoudelijke hulp tot thuiszorg en specialistische behandeling. Onze medewerkers zijn daarvoor dag en nacht op pad.

Wanneer het wonen in uw eigen omgeving niet meer gaat, helpen wij u bij het vinden van een passende woonomgeving. Onze woonlocaties hebben een eigen sfeer en karakter. Zo is er altijd een plek die bij u past. Uw gewoonten en de zorg die u thuis gewend was zijn voor onze medewerkers het uitgangspunt. Persoonlijke zorg met oprechte aandacht voor u.

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier u de beste zorg kunnen bieden.

Vanuit onze expertise zoeken wij actief de samenwerking met anderen. Met degenen die belangrijk voor u zijn, vrijwilligers, andere zorgverleners en organisaties. Zo bundelen wij alle krachten om passende invullingen te realiseren voor zorg en ondersteuning.

Onze kernwaarden 

  • Kracht door verbinding
  • Oprechte aandacht
  • Werkplezier 

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons