Nieuws

 • Aangescherpte bezoekregeling vanaf dinsdag 19 januari 2021

  18 januari 2021

  Het nieuws dat de Britse variant van het coronavirus ook Fryslân heeft bereikt, heeft er flink ingehakt. Met name bij bewoners, familie en medewerkers van woonzorglocatie ’t Suyderhuys in Surhuisterveen waar de Britse variant is vastgesteld, maar waarschijnlijk ook bij u en uw naasten.

  Afbeelding
  Coronavirus
 • Grootschalig onderzoek levert beperkt aantal nieuwe coronabesmettingen op

  18 januari 2021

  Het grootschalig onderzoek onder bewoners en personeel van ’t Suyderhuys in Surhuisterveen en daaraan gelinkte instellingen heeft dit weekend een beperkt aantal nieuwe coronabesmettingen opgeleverd. Van de ruim 400 personen bleken er 16 positief.

  Afbeelding
  't Suyderhuys
 • Woonzorgcentrum Greunshiem in Leeuwarden voorlopig gesloten voor bezoek

  15 januari 2021

  Bij vier bewoners en twee medewerkers van woonzorgcentrum in Greunshiem in Leeuwarden is door GGD Fryslân het coronavirus vastgesteld. Daarnaast zijn in het deel dat Greunshiem verhuurt aan Talant ook vier bewoners van Talant positief getest. Om verdere verspreiding van het virus een halt toe te roepen is besloten Greunshiem voorlopig te sluiten voor bezoek.

  Afbeelding
  Greunshiem
 • Update situatie Suyderhuys op maandag 18 januari 2021

  15 januari 2021

  Op deze website houden wij u op de hoogte van de situatie in 't Suyderhuys. Maandag verschijnt op deze website een update. Zeer waarschijnlijk kunnen we dan ook iets zeggen over wat de stappen zullen zijn, die we samen met de GGD Fryslân zullen zetten, op basis van testuitslagen.

  Afbeelding
  't Suyderhuys
 • Britse mutatie coronavirus vastgesteld in ’t Suyderhuys in Surhuisterveen

  14 januari 2021

  Bij de corona-uitbraak in woonzorgcentrum ’t Suyderhuys van KwadrantGroep in Surhuisterveen is de Britse mutatie van het coronavirus opgedoken. Omdat dit virus veel besmettelijker is, worden extra maatregelen getroffen.

  Afbeelding
  't Suyderhuys
 • Bezoek vanaf 15 januari weer welkom bij Brugchelencamp in De Westereen

  12 januari 2021

  Sinds 30 december is er binnen Brugchelencamp in De Westereen 1 nieuwe coronabesmetting bij een bewoner vastgesteld.

  Afbeelding
  Ingang Brugchelencamp
 • Hartverwarmend: zoveel vrijwillige hulp voor ’t Suyderhuys

  11 januari 2021

  De coronabesmettingen in woonzorglocatie ’t Suyderhuys in Surhuisterveen nemen nog toe. Dagelijks worden bewoners en medewerkers met klachten getest. Op dit moment zijn twintig bewoners en meer dan twintig medewerkers positief getest.

  Afbeelding
  Hart
 • KSW It Wenplak - naast 't Suyderhuys - uit voorzorg ook gesloten

  11 januari 2021

  Samen doen we ontzettend ons best om verspreiding van het virus binnen 't Suyderhuys tegen te gaan. Helaas nemen de besmettingen binnen 't Suyderhuys snel toe. Op dit moment zijn twintig bewoners en meer dan twintig medewerkers positief getest op het coronavirus. Ook worden er nog meerdere bewoners en medewerkers getest.

  Afbeelding
  't Suyderhuys
 • Woonzorgcentrum 't Suyderhuys tijdelijk gesloten

  08 januari 2021

  Bij twaalf bewoners en veertien medewerkers van het ‘t Suyderhuys in Surhuisterveen is door GGD Fryslân het coronavirus vastgesteld. Daarnaast zijn er meerdere bewoners en medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus. Omdat er op meerdere afdelingen besmettingen zijn is er onvoldoende zicht op de verspreiding van het virus.

  Afbeelding
  't Suyderhuys
 • Met vertrouwen het nieuwe jaar in

  06 januari 2021

  Uit de nieuwjaarstoespraak van Jan Maarten Nuijens, onze voorzitter van de Raad van bestuur: ‘Als we terugkijken op 2020 dan zijn we onder de indruk van wat er allemaal gepresteerd is. Daar mogen we trots op zijn. Want ondanks alles ging de zorg voor de cliënten, medewerkers en de samenwerking met de ketenpartners gewoon door. En dat is een prestatie van formaat.’

  Afbeelding
  Nieuwjaarsvideo
 • Woonzorgcentrum Brugchelencamp tijdelijk gesloten voor bezoek

  30 december 2020

  In woonzorgcentrum Brugchelencamp in De Westereen zijn vier bewoners positief getest op het coronavirus. Vanwege deze besmettingen is samen met de GGD besloten om deze locatie tot en met 11 januari 2021 te sluiten voor bezoekers. We begrijpen dat dit een ingrijpende maatregel is voor bewoners, naasten en collega's zo rond de jaarwisseling.

  Afbeelding
  Ingang Brugchelencamp
 • KSW It Hofke in De Westereen voorlopig gesloten voor bezoek

  29 december 2020

  Bij een bewoner van KSW It Hofke in De Westereen is door GGD Fryslân het coronavirus vastgesteld. De bewoner is tijdelijk overgebracht naar een corona-afdeling. Op die afdeling kunnen we de bewoner de juiste zorg bieden en is er minder kans op verspreiding van het virus.

  Afbeelding
  KSW It Hofke

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons

Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring