Nieuws

 • Extra capaciteit voor coronapatiënten in Berchhiem

  26 november 2021
  Vijf Friese zorginstellingen voor niet-acute zorg, waaronder KwadrantGroep, bereiden zich voor op de volgende coronafase door extra beddencapaciteit beschikbaar te stellen. Het gaat naast KwadrantGroep om ZuidOostZorg,  Alliade, Patyna en Noorderbreedte. De extra bedden van KwadrantGroep komen in Berchhiem in Burgum.
  Afbeelding
  extra bedden
 • Extra maatregelen vanwege oplopend aantal coronabesmettingen

  15 november 2021

  Het aantal coronabesmettingen neemt landelijk, in Fryslân en ook bij KwadrantGroep toe. Dit is erg zorgelijk. We hadden gehoopt dat het coronavirus op zijn retour was, maar helaas moeten we constateren dat dit niet het geval is. Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november, is een aantal strengere coronamaatregelen aangekondigd.

  Afbeelding
  handenwassen
 • Mondkapjes voor bezoek bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand

  04 november 2021

  Op dinsdagavond 2 november 2021 hebben premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie gegeven. Via dit websitebericht willen wij u op de hoogte stellen van het beleid van KwadrantGroep per 6 november aanstaande.

  Afbeelding
  Mondkapjes blijven bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand houden ook
 • KwadrantGroep en Zilveren Kruis werken samen aan kwaliteit wijkverpleging

  12 oktober 2021

  KwadrantGroep en zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben een meerjarenovereenkomst gesloten. Daarmee krijgt een steeds groter wordende groep ouderen in Fryslân thuis de juiste en kwalitatief goede zorg. 

  Afbeelding
  VPT was opvouwen
 • KwadrantGroep kleurt regenboog

  11 oktober 2021

  Deze heel week wappert bij locaties en kantoren van KwadrantGroep de regenboogvlag. In Fryslân is het initiatief ontstaan om dit jaar niet alleen op Roze Zaterdag de Regenboogvlag te laten wapperen, maar in de hele provincie. Een week lang, vanaf Coming Out Day op maandag 11 oktober tot en met Roze Zaterdag op 16 oktober. KwadrantGroep doet mee!

  Afbeelding
  KwadrantGroep kleurt regenboog
 • Mondneusmaskers in locaties KwadrantGroep niet meer verplicht

  07 oktober 2021

  Het coronavirus is nog niet weg, maar wel steeds beter onder controle. KwadrantGroep heeft daarom besloten een aantal maatregelen te versoepelen, waaronder het dragen van mondneusmaskers in onze locaties.

  Afbeelding
  masker
 • Week van de medezeggenschap: meedenken vanuit belang cliënt

  04 oktober 2021

  Elkaar echt zien’ is het thema van de week van de medezeggenschap die dit jaar van 4 tot en met 8 oktober is. Voor bewoners en cliënten van KwadrantGroep is de medezeggenschap via de cliëntenraden van groot belang. De leden van de cliëntenraden denken mee vanuit het perspectief van bewoners en cliënten.

  Afbeelding
  Clientenraad
 • KwadrantGroep start 1 oktober eigen Technisch Thuiszorgteam

  30 september 2021

  KwadrantGroep start op 1 oktober 2021 met een eigen Technisch Thuiszorgteam. Het Technisch Thuiszorgteam bestaat uit verpleegkundigen die veel ervaring en kennis hebben op het gebied van hoog complexe verpleegkundige zorg in de thuissituatie, ook wel thuiszorgtechnologie genoemd.

  Afbeelding
  Warm welkom met lunch voor Technisch Thuiszorgteam
 • Houdings- en bewegingsgerichte zorg, een indringende en persoonlijke ervaring door je VR bril

  27 september 2021

  Bij KwadrantGroep zijn we onlangs gestart met een zelf ontwikkelde virtuele reality training voor onze medewerkers.

  Afbeelding
  365
 • Mondkapjes blijven bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand houden ook

  24 september 2021

  Op dinsdagavond 14 september 2021 hebben premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie gegeven. Via dit websitebericht willen wij u op de hoogte stellen van het beleid van KwadrantGroep per 25 september 2021.

  Afbeelding
  Mondkapjes blijven bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand houden ook
 • ‘Een rijk leven’- uitgave KwadrantGroep Wereld Alzheimer Dag

  21 september 2021

  Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2021 is ‘De vele gezichten van dementie’. KwadrantGroep heeft dit thema aangegrepen om 22 bewoners en cliënten aan de hand van een foto van vroeger naar hun levensverhaal te vragen. De interviews én portretfoto’s zijn gebundeld in de uitgave ‘Een rijk leven’.

  Afbeelding
  Een rijk leven
 • KwadrantGroep zet medicijnhulp in bij thuiszorgcliënten

  30 juli 2021

  Thuiszorgmedewerkers van KwadrantGroep (De Friese Wouden, Elkander en Palet) komen dagelijks bij veel cliënten langs om medicijnen aan te reiken. Met een medicijnhulp kan een deel van onze cliënten deze handeling ook zelf. De medicijndispenser cMed Plus is een apparaat waar de medicijnen in zakjes in zitten.

  Afbeelding
  Medicijnhulp cMed plus voor thuiszorgcliënten

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons

Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring