Nieuws

 • KwadrantGroep en Zilveren Kruis werken samen aan kwaliteit wijkverpleging

  12 oktober 2021

  KwadrantGroep en zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben een meerjarenovereenkomst gesloten. Daarmee krijgt een steeds groter wordende groep ouderen in Fryslân thuis de juiste en kwalitatief goede zorg. 

  Afbeelding
  VPT was opvouwen
 • KwadrantGroep kleurt regenboog

  11 oktober 2021

  Deze heel week wappert bij locaties en kantoren van KwadrantGroep de regenboogvlag. In Fryslân is het initiatief ontstaan om dit jaar niet alleen op Roze Zaterdag de Regenboogvlag te laten wapperen, maar in de hele provincie. Een week lang, vanaf Coming Out Day op maandag 11 oktober tot en met Roze Zaterdag op 16 oktober. KwadrantGroep doet mee!

  Afbeelding
  KwadrantGroep kleurt regenboog
 • Mondneusmaskers in locaties KwadrantGroep niet meer verplicht

  07 oktober 2021

  Het coronavirus is nog niet weg, maar wel steeds beter onder controle. KwadrantGroep heeft daarom besloten een aantal maatregelen te versoepelen, waaronder het dragen van mondneusmaskers in onze locaties.

  Afbeelding
  masker
 • Week van de medezeggenschap: meedenken vanuit belang cliënt

  04 oktober 2021

  Elkaar echt zien’ is het thema van de week van de medezeggenschap die dit jaar van 4 tot en met 8 oktober is. Voor bewoners en cliënten van KwadrantGroep is de medezeggenschap via de cliëntenraden van groot belang. De leden van de cliëntenraden denken mee vanuit het perspectief van bewoners en cliënten.

  Afbeelding
  Clientenraad
 • KwadrantGroep start 1 oktober eigen Technisch Thuiszorgteam

  30 september 2021

  KwadrantGroep start op 1 oktober 2021 met een eigen Technisch Thuiszorgteam. Het Technisch Thuiszorgteam bestaat uit verpleegkundigen die veel ervaring en kennis hebben op het gebied van hoog complexe verpleegkundige zorg in de thuissituatie, ook wel thuiszorgtechnologie genoemd.

  Afbeelding
  Warm welkom met lunch voor Technisch Thuiszorgteam
 • Houdings- en bewegingsgerichte zorg, een indringende en persoonlijke ervaring door je VR bril

  27 september 2021

  Bij KwadrantGroep zijn we onlangs gestart met een zelf ontwikkelde virtuele reality training voor onze medewerkers.

  Afbeelding
  365
 • Mondkapjes blijven bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand houden ook

  24 september 2021

  Op dinsdagavond 14 september 2021 hebben premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie gegeven. Via dit websitebericht willen wij u op de hoogte stellen van het beleid van KwadrantGroep per 25 september 2021.

  Afbeelding
  Mondkapjes blijven bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand houden ook
 • ‘Een rijk leven’- uitgave KwadrantGroep Wereld Alzheimer Dag

  21 september 2021

  Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2021 is ‘De vele gezichten van dementie’. KwadrantGroep heeft dit thema aangegrepen om 22 bewoners en cliënten aan de hand van een foto van vroeger naar hun levensverhaal te vragen. De interviews én portretfoto’s zijn gebundeld in de uitgave ‘Een rijk leven’.

  Afbeelding
  Een rijk leven
 • KwadrantGroep zet medicijnhulp in bij thuiszorgcliënten

  30 juli 2021

  Thuiszorgmedewerkers van KwadrantGroep (De Friese Wouden, Elkander en Palet) komen dagelijks bij veel cliënten langs om medicijnen aan te reiken. Met een medicijnhulp kan een deel van onze cliënten deze handeling ook zelf. De medicijndispenser cMed Plus is een apparaat waar de medicijnen in zakjes in zitten.

  Afbeelding
  Medicijnhulp cMed plus voor thuiszorgcliënten
 • Medewerkers werken beschermd en veilig

  28 juli 2021

  Gegevens of een medewerker van KwadrantGroep wel of niet gevaccineerd is, vallen onder de privacywetgeving in Nederland en die wordt door KwadrantGroep gevolgd. Het is bij de organisatie dan ook niet bekend of een zorgmedewerker wel of niet gevaccineerd is en daar wordt vanuit KwadrantGroep ook niet naar gevraagd.

  Afbeelding
  Jinke
 • Tijdelijk minder thuiszorg in meerdere regio’s KwadrantGroep

  27 juli 2021

  Het is elk jaar weer een uitdaging om de roosters voor de vakantieperiode in de thuiszorg rond te krijgen. Vanwege de afgelopen coronaperiode en opnieuw meer besmettingen, was het dit jaar extra ingewikkeld. Met hulp van vakantiekrachten, extra inhuur van medewerkers en flexibiliteit van collega’s, is het grotendeels gelukt om de roosters rond te krijgen.

  Afbeelding
  Thuiszorg
 • Met Volledig Pakket Thuis langer thuis wonen

  26 juli 2021

  In de zomer van 2020 is besloten om binnen KwadrantGroep een pilot te gaan draaien met een nieuw product: Volledig Pakket Thuis. VPT is een aanvulling op het productenportfolio van KwadrantGroep binnen het klantdomein Zorg Thuis en is bedoeld voor mensen die een indicatie hebben voor langdurige zorg (Wlz) maar nog geen opnamewens hebben.

  Afbeelding
  VPT cliënt en cliënt ondersteuner

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons

Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring