Nieuws

 • Bewoners KwadrantGroep gevaccineerd

  10 mei 2021

  Alle bewoners van locaties van KwadrantGroep die gevaccineerd wilden worden, zijn gevaccineerd. Een flinke klus die geklaard is, én een mooie en belangrijke mijlpaal om het coronavirus een halt toe te roepen!

  Afbeelding
  Eerste bewoner gevaccineerd
 • Samenwerking KwadrantGroep en Fries Museum verlengd

  04 mei 2021

  KwadrantGroep en het Fries Museum verlengen hun samenwerking. Als onderdeel van het partnership organiseert het museum samen met medewerkers van KwadrantGroep diverse activiteiten voor kwetsbare ouderen. Zo opende borduurkunstenaar Floor Nijdeken maandag 3 mei in woonzorgcentrum Greunshiem in Leeuwarden een borduurinstallatie voor de bewoners.

  Afbeelding
  Samenwerking KwadrantGroep en Fries Museum
 • Collega publiceert over belang van bewegen bij ziekte van Parkinson

  03 mei 2021

  Als een sportman in hart en nieren de ziekte van Parkinson krijgt, dan stort zijn wereld in. Dat gebeurde meer dan 25 jaar geleden bij Tjeerd Nijman uit Leeuwarden ook. Niet lang, want als sportman had hij ook geleerd om door te zetten. En dus bleef hij lopen en fietsen.

  Afbeelding
  Berber Koelmans en Tjeerd Nijman
 • Keurmerk voor KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp

  06 april 2021

  Eind 2020 heeft KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp een medewerkersonderzoek laten uitvoeren door Effectory: hoe beoordelen onze medewerkers hun werk en ons als werkgever? 988 medewerkers hebben hieraan meegewerkt (respons van 46%).

  Afbeelding
  Keurmerk
 • It Hofke deels weer open voor bezoek

  01 april 2021

  Alle bewoners van It Hofke in De Westereen die in de afgelopen week getest zijn op het coronavirus, zijn negatief getest. Bewoners die besmet waren, zijn langzaam aan het herstellen. 

  Afbeelding
  It Hofke
 • Oplevering woonlocatie IenhoarnState

  26 maart 2021

  Vanaf juni 2020 is intensief gewerkt aan de verbouw van het voormalige gemeentehuis van Menaam tot IenhoarnState: een moderne woonlocatie met dertig appartementen voor mensen met dementie. Vrijdag 19 maart is deze prachtige locatie overgedragen aan KwadrantGroep.

  Afbeelding
  IenhoarnState
 • Beperkt bezoek mogelijk in Nij Statelân

  24 maart 2021

  Van de bewoners van Nij Statelân in Menaam die eerder deze week getest zijn, blijken twee bewoners besmet met het coronavirus. In totaal zijn nu twaalf bewoners van Nij Statelân besmet met het coronavirus. Deze bewoners worden in isolatie verzorgd en verpleegd.

  Afbeelding
  Nij Statelân
 • Bezoekregeling KwadrantGroep versoepeld

  10 maart 2021

  Het aantal coronabesmettingen in Fryslân is helaas nog steeds hoog. Een lichtpuntje is dat in de zorglocaties van KwadrantGroep weinig besmettingen meer geconstateerd worden. Zolang niet alle bewoners van onze locaties zijn gevaccineerd, blijft voorzichtigheid geboden. Toch vinden we het verantwoord om de bezoekregeling te versoepelen.

  Afbeelding
  Corona
 • Team Thuiszorgtechnologie viert zilveren jubileum

  05 maart 2021

  Team Thuiszorgtechnologie van de Antonius Zorggroep en KwadrantGroep bestaat deze maand 25 jaar. De afgelopen kwart eeuw stond bol van de technische ontwikkelingen, maar de essentie van het werk bleef onveranderd.

  Afbeelding
  thuiszorgtechnologie
 • Haersmahiem weer open voor bezoek

  02 maart 2021

  Woonzorgcentrum Haersmahiem in Buitenpost is coronavrij. Dit betekent dat vanaf dinsdag 2 maart meer bezoek mogelijk is en dat er in kleine groepjes, op de eigen afdeling, activiteiten gehouden worden.  

  Afbeelding
  Haersmahiem
 • Berchhiem in Burgum vanaf 27 februari weer open

  26 februari 2021

  Bij bewoners in Berchhiem (alle afdelingen) zijn er de afgelopen periode geen nieuwe besmettingen met het coronavirus bijgekomen. Dit is goed nieuws en betekent dat alle afdelingen van Berchhiem vanaf zaterdag 27 februari open zijn voor bezoek.

  Afbeelding
  Berchhiem
 • Haersmahiem beperkt open voor bezoek

  23 februari 2021

  Bij bewoners in Haersmahiem zijn er de afgelopen periode geen nieuwe besmettingen met het coronavirus bijgekomen. Dit is goed nieuws en betekent dat Haersmahiem vanaf dinsdag 23 februari beperkt open is voor bezoek.

  Afbeelding
  Haersmahiem

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons

Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring