Nieuws

 • Mariska Roeters vormt per 1 september aanstaande, samen met Jan Maarten Nuijens, de Raad van Bestuur van KwadrantGroep

  06 mei 2024

  Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de Raad van Toezicht per 1 september a.s. Mariska Roeters benoemd heeft als nieuwe bestuurder. Zij zal samen met Jan Maarten Nuijens de Raad Van Bestuur van KwadrantGroep vormen.  Mariska is de afgelopen 4 jaar directeur-bestuurder geweest van Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe.

  Afbeelding
  Mariska Roeters
 • Subsidie beschikbaar gesteld vanuit Regio Deal Zuidoost Friesland

  09 april 2024

  Om medewerkers en/of zij-instromers te behouden in de zorg en welzijn biedt Regio Deal Zuidoost Friesland de scholing ‘Individuele ondersteuning in de maatschappelijke zorg (C0059)’ aan.

  Afbeelding
 • Tevredenheidsmeting cliënten Wonen met Zorg: gemiddeld een 8,1

  04 april 2024

  Zorg is mensenwerk en dat doen we bij KwadrantGroep graag en goed! Dat blijkt uit het recente tevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door ZorgFocuz. Cliënten geven ons gemiddeld een 8,1. Bovendien laten persoonlijke gesprekken met bewoners zien dat zij onze zorg als positief ervaren. Een resultaat om trots op te zijn!

  Afbeelding
 • Terminale zorg voor thuiswonenden in Haersmahiem

  18 maart 2024

  Als thuis geen terminale zorg meer gegeven kan worden, zijn er speciaal voor mensen met een korte levensverwachting speciale kamers voor intensieve zorg beschikbaar in woonzorgcentrum Haersmahiem Buitenpost. 

  Zorg in een eigen appartement

  Afbeelding
  Haersmahiem home
 • Leeuwendaal zoekt voor KwadrantGroep een lid raad van bestuur

  06 maart 2024
  .
  Afbeelding
 • Regionaal zorgnetwerk Leeuwarden eo

  01 maart 2024

  Samen werken aan betere en toegankelijke zorg

  Friesland vergrijst sneller dan gemiddeld. Dat betekent meer kwetsbare ouderen met een zorgvraag en hogere zorgkosten. Intussen zijn er door personeelstekorten steeds minder zorgprofessionals en mantelzorgers om de zorg te leveren.

  Afbeelding
 • Broers Seegers in mooie uitzending van HEA! op Omrop Fryslân.

  29 februari 2024

  De broers Henk (95) en Piet (94) Seegers wonen in ons woonzorgcentrum Berchhiem in Burgum. Ze racen er als Max Verstappen door de gangen. Omrop Fryslân heeft ze geïnterviewd voor het programma HEA!. Lees meer..

  Afbeelding
  Broers Seegers in Burgum
 • Netwerk Dementie Fryslân groeit! Vier organisaties sluiten zich aan

  18 januari 2024

  Samenwerken is cruciaal in de zorg voor mensen met dementie. Na ruim drie jaar blijkt Netwerk Dementie Fryslân, met haar gespecialiseerde casemanagers dementie, onmisbaar in deze zorg. Op donderdag 18 januari hebben vier nieuwe zorgorganisaties zich bij het netwerk aangesloten en is een samenwerkingsovereenkomst getekend.

  Afbeelding
  Ondersteuning bij dementie
 • Benoemingen bij KwadrantGroep

  05 januari 2024

  De Raad van Toezicht van KwadrantGroep heeft Ruth Peetoom als voorzitter en Jeroen van Geelen als lid van de Raad van Toezicht benoemd.

  Afbeelding
 • Andere baan voor Ester Kuiper, lid Raad van Bestuur

  04 januari 2024

  Ester Kuiper, lid Raad van Bestuur, verlaat na 6 jaar onze organisatie. Zij is benoemd als voorzitter Raad van Bestuur van Lentis. Ze begint op 11 maart in haar nieuwe baan. 

  Afbeelding
 • Betere inzet thuiszorg verlaagt druk op de huisarts

  15 december 2023

  Als de Dokterswacht en de thuiszorg in de spoedzorg gezamenlijk de binnenkomende zorgvragen beoordelen en afhandelen, leidt dit tot een effectievere inzet van zowel de huisarts als de wijkverpleegkundige.

  Afbeelding
  Multidisciplinaire triage Friesland
 • Hospice Leeuwarden bestaat 20 jaar: ‘mensen vinden hier rust’

  24 november 2023

  Rust bieden in de laatste fase van iemands leven. Luisteren en ontzorgen. Er zijn, ook voor naasten. Kunnen loslaten. Het is wat hospice Marcelis Goverts Gasthuis in Leeuwarden mensen biedt. Al twintig jaar. 27 november viert het hospice haar verjaardag. 

  Afbeelding
  x

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons