Mariska Roeters vormt per 1 september aanstaande, samen met Jan Maarten Nuijens, de Raad van Bestuur van KwadrantGroep

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de Raad van Toezicht per 1 september a.s. Mariska Roeters benoemd heeft als nieuwe bestuurder. Zij zal samen met Jan Maarten Nuijens de Raad Van Bestuur van KwadrantGroep vormen.  Mariska is de afgelopen 4 jaar directeur-bestuurder geweest van Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe. Deze organisatie ondersteunt ouderen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Mariska brengt jarenlange bestuurlijke ervaring mee in de zakelijke dienstverlening en in de zorg. Haar kwaliteiten sluiten goed aan op de grote veranderopgave in de ouderenzorg. Mariska Roeters: “Ik zie het als een mooie uitdaging, om samen met collega’s, de Mienskip en ketenpartners een verdere uitwerking te geven aan de vernieuwing van de ouderenzorg in Fryslân.”

Een goede match

Ruth Peetoom, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Mariska Roeters is een initiatiefrijke en verbindende bestuurder. Voor KwadrantGroep is de opgave voor de komende jaren samenwerking én verandering met behoud van kwaliteit om de noodzakelijke zorg in Fryslân te kunnen bieden. Mariska kan met haar ervaring binnen en buiten de zorg, haar oog voor mensen en haar teamspirit daarin als bestuurder van KwadrantGroep veel betekenen.”  

Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de Raad van Bestuur: “Met Mariska krijg ik een betrokken en deskundige collega, die met haar brede achtergrond en ervaring de complementariteit in het bestuur versterkt. Ik kijk er erg naar uit om samen met haar de transformatieopgave in onze zorg- en dienstverlening verder vorm en inhoud te geven.”

Met vriendelijke groet,
Ruth Peetoom en Jan Maarten Nuijens