Werken als oproepkracht

Werken als oproepkracht

We zijn altijd op zoek naar verzorgende IG-ers, verpleegkundigen en zorgstudenten

Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om in diverse teams of op verschillende locaties en teams van KwadrantGroep te werken? Dan is werken voor ons flexbureau Connector echt iets voor jou! Connector verzorgt de inzet van oproepkrachten en flexmedewerkers voor diverse zorglocaties en thuiszorgteams binnen KwadrantGroep.

 

Ontdek wat jou aanspreekt

Als flexmedewerker kom je op de diverse locaties of thuiszorgteams binnen KwadrantGroep. Een mooie manier om er achter te komen wat jou het meeste aanspreekt!  Voordeel is ook dat je bij vacatures een interne kandidaat bent. Dat betekent dat je bij gelijke geschiktheid voorrang krijgt op een externe kandidaat. Bovendien heb je dezelfde rechten en plichten als iemand die op een vaste locatie werkt.

Actuele Connector vacatures

Werken wanneer jij dat wilt met een oproepcontract

Moet je rekening houden met jouw thuissituatie? Dan biedt een oproepcontract bij Connector je volop mogelijkheden!  Je kunt je zelf inschrijven op openstaande diensten en je eigen beschikbaarheid invullen. Kun je een dag niet werken omdat je geen oppas hebt? Geen probleem, want je werkt alleen wanneer jij dat wilt!
Het medewerkersbestand van Connector bestaat uit Verpleegkundigen, Verzorgenden (IG) en Helpenden.

Heb je meer behoefte aan vastigheid?

Als je meer behoefte aan vastigheid hebt en je vindt het leuk om op verschillende locaties of thuiszorgteams te werken, dan kunt je ook uren op contract krijgen. Bijvoorbeeld 20, 24 of 28 uren. We proberen altijd om zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren. Je hebt bij contracturen wel de verplichting deze te werken. Je kunt kiezen voor werken op projectbasis of gepland worden op losse aangevraagde diensten.

  • Bij werken op projectbasis word je voor een langere periode gekoppeld aan een team of locatie, bijvoorbeeld voor 3 maanden. Je rooster wordt dan in het team gemaakt.
  • Bij werken met ‘losse’ diensten, word je door de consulent van Connector per periode ingepland. Dit gebeurt op basis van de aangevraagde diensten vanuit de locaties of thuiszorg teams. Je rooster is altijd op tijd bekend.

Contact

Heb je vragen of interesse om voor het flexbureau Connector te werken? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via tel. 088 - 512 18 97 of via e-mail connector@kwadrantgroep.nl.

Bekijk vacatures

Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct!

Heb je vragen over flexibel werken?

Bel dan naar 088 512 18 97 of mail naar connector@kwadrantgroep.nl