Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

KwadrantGroep kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij zijn een belangrijke aanvulling op het werk van onze zorgprofessionals. We hechten dan ook veel waarde aan onze vrijwilligers en zijn altijd blij met nieuwe vrijwilligers!

Extra aandacht voor onze cliënten

Mede dankzij onze vrijwilligers zijn we in staat extra activiteiten, extra kwaliteit, maar vooral ook extra aandacht aan onze bewoners en cliënten te geven. Vrijwilligerswerk is waardevol en geeft veel voldoening. U kunt echt iets voor een ander betekenen. Een activiteit, een goed gesprek, een wandelingetje of een luisterend oor. Uw taak als vrijwilliger is soms eenvoudig, maar wel ontzettend belangrijk. U zorgt voor dat beetje extra aandacht en daarmee maakt u het verschil!

Wilt u als vrijwilliger een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners en cliënten? Meld u dan aan bij één van de locaties. We bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Neem voor meer informatie over vrijwilligerswerk contact op met één van onze zorgcentra. Klik op de links hieronder voor de contactgegevens:

Overeenkomst

Ons streven is om iedere vrijwilliger passende taken aan te bieden die aansluiten bij de eigen belangstelling en (levens)ervaring. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. De relatie tussen de vrijwilliger en KwadrantGroep is een formele relatie, waarbij gemaakte afspraken worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen.