Jouw loopbaan in de zorg

Jouw loopbaan in de zorg

Bij KwadrantGroep kun je écht iets voor anderen betekenen en krijg je volop kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling, zowel in een zorgfunctie, als in ondersteunende en managementfuncties. Oprechte aandacht, werkplezier en kracht door verbinding, dat is precies waar het om draait bij KwadrantGroep. Wij investeren in groei en ontwikkeling, zodat jij met veel plezier de beste zorg kunt geven. 

Kom je bij ons stagelopen?

Ben jij een toekomstig professional in de zorg en zoek je een uitdagende stageplaats (BOL = beroep opleidende leerweg)?  Dan ben je van harte welkom. Wij bieden een afwisselende stageplek op één van onze (thuiszorg)locaties. Want leren in de zorg, doe je het beste in de praktijk. 

Werken en leren tegelijk

KwadrantGroep heeft jaarlijks een BBL-traject tot Verzorgende IG voor mensen van buiten de zorg. In dit traject leer en werk je tegelijk (BBL = beroeps begeleidende leerweg). Op meerdere plekken binnen KwadrantGroep zijn ook voor studenten 'praktijkroutes' opgezet.

Zoek je een baan naast je zorgopleiding?

Volg jij een opleiding in de zorg en ben je op zoek naar een bijbaan? Terwijl jij overdag gewoon naar school gaat, werk je in je vrije uurtjes, weekenden en/of vakanties. Zo doe jij ervaring op en kan je wat je geleerd hebt direct in de praktijk brengen.

Zoek je vakantiewerk?

Bij KwadrantGroep kun je, terwijl je nog naar school gaat, al een carrière opbouwen. Wij hebben elke vakantieperiode functies beschikbaar voor vakantiewerk. 

Aan de slag zonder diploma?

Heb je altijd al in de zorg willen werken, maar heb je (nog) niet het juiste diploma? Dan is zorghulp wellicht iets voor jou. Je krijgt ondersteuning en scholing vanuit KwadrantGroep. Een prachtige kans om kennis te maken met het vak. Als het goed bevalt, is er mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie.

Oproepkrachten en flexmedewerkers

Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om in diverse teams of op verschillende locaties en teams van KwadrantGroep te werken? Dan is werken voor ons flexbureau Connector echt iets voor jou! Connector verzorgt de inzet van oproepkrachten en flexmedewerkers voor diverse zorglocaties en thuiszorgteams binnen KwadrantGroep.

Als je meer behoefte aan vastigheid hebt en je vindt het leuk om op verschillende locaties of thuiszorgteams te werkendan kunt je ook uren op contract krijgen. Bijvoorbeeld 20, 24 of 28 uren. 

Volop vacatures voor zorgprofessionals

We hebben volop vacatures voor zorgprofessionals.  Je kunt vanuit een andere functie bij KwadrantGroep doorstromen. Of solliciteren als je ergens anders werkt.  Je kunt aan de slag als medewerker welzijn, woonassistent, verzorgende IG, (wijk)verpleegkundige enz. Check onze actuele vacatures, er staat vast iets voor je bij!

Specialistische functies

Voor meer specialistische functies kun je terecht bij KwadrantGroep Behandelteam. De medewerkers zijn gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van ouderen bij problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. Je kunt hierbij denken aan functies zoals: (gezondheids)psycholoog, ergotherapeut, specialist oudergeneeskunde en fysiotherapeut.

 

Vacatures