Als zij-instromer krijg je de aandacht die je verdient!

“Als je op dit moment werk doet waarvan je je denkt ‘dat wil ik niet tot mijn pensioen doen’ én je hebt affiniteit met ouderen, dan is een overstap naar de zorg echt de moeite waard. Het is prachtig werk dat je met je hart kunt doen!” Dit zegt collega en zij-instromer Agnes. Zij is verzorgende-IG in de thuiszorg. Ben jij op zoek naar wat anders? Misschien geeft werken in de zorg je wél het gevoel je nuttig te kunnen maken. Voldoening en zingeving in het werk: dat is dat ‘iets’ wat je zoekt!

 

Verhalen van zij-instromers

x

Werken

Werken in de zorg maakt je trots. Bij KwadrantGroep vind je een plek waar je alle mogelijkheden krijgt en de vrijheid om je te ontwikkelen. Een leuk team dat ook op mindere momenten voor je klaarstaat. Je mag ze alles vragen.

Oriënteren

De eerlijke waarheid is ook dat dit werk niet altijd leuk is. Je komt soms in heftige situaties terecht. Maar het is vooral heel erg genieten. Het contact met bewoners en cliënten en dat jij er bent om ze te helpen.

Hoe nu verder?

Vraag of je een dagje mee mag lopen om te zien of de zorg bij je past. De vacature geeft vaak geen duidelijk beeld van hoe een werkdag eruitziet. Na je meeloopdag ben je gelijk verkocht: het blijkt veel meer dan blote konten wassen en steunkousen aantrekken.

Solliciteren?

Vind je het sollicitatiegesprek spannend? ‘Kan ik dit wel? Ik heb geen zorgopleiding gedaan.’ Gelukkig is dat altijd een fijn gesprek: het voelt niet als sollicitatie, maar als kennismaking. KwadrantGroep geeft je vertrouwen en gaat in je investeren. Pak die kans!

Selecteren

Met je achtergrond kun je waarschijnlijk niet gelijk als verpleegkundige aan de slag: maar er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. De nadruk ligt op karaktereigenschappen en minder op opleiding of werkervaring. Herken jij je ook in termen als ‘menselijk, sociaal, positief en harde werker’. Dan is werken in de ouderenzorg, en bij voorkeur bij ons, een goeie keuze.

Kijk eens naar de verhalen hieronder. Of solliciteer direct.

Kwadrant Groupie worden?