Sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Heb je een interessante vacature gezien?

Fijn! Je kunt reageren via de sollicitatiebutton en ons je motivatie en cv sturen. Let op: je kunt alleen Word-, pdf- of Powerpointbestanden uploaden. Enkele minuten na het versturen van je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging in je mailbox. Krijg je deze niet, neem dan contact op via vacatures@kwadrantgroep.nl.

Na de sluitingsdatum van de vacature hoor je (via mail of telefonisch) of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Voor functies in de zorg gaat het meestal om één sollicitatiegesprek en je kunt, als je dat wilt, een dag meelopen om te zien of jouw verwachtingen overeenkomen met de praktijk.

Voor niet-zorg functies bestaat het sollicitatieproces soms uit meerdere gesprekken, eventueel aangevuld met een assessment. Als dit het geval is, word je hierover geïnformeerd bij de uitnodiging voor het eerste gesprek.

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan!
Mail je motivatie en cv naar vacatures@kwadrantgroep.nl. Geef in je motivatie duidelijk aan naar wat voor soort functie je op zoek bent. Onze recruiters nemen contact met je op over de mogelijkheden. Ook voor andere vragen kun je terecht bij onze recruiters. 

 

Vacatures