Hoera! KwadrantGroep wint de Nationale HR Zorg Award met het project ‘Zorghulpen’!

Gisteren, op de Dag van het werkplezier in de zorg, heeft KwadrantGroep zowel de publieksprijs als vakjury prijs van de Nationale HR Zorg Award gewonnen!

Deze award is voor inspirerende projecten van zorgorganisaties op het gebied van werkplezier, vitaliteit, energie, aandacht of een ander aan HR gerelateerd thema in de zorg. We zijn er enorm trots op dat uit zo’n 50 inzendingen ons zorghulpen project is gekozen.

Zorghulpen voeren laagcomplexe handelingen uit bij cliënten en ondersteunen hierdoor de kwaliteit en continuïteit van zorg. De inzet van zorghulpen in de wijkverpleging van KwadrantGroep vermindert de werkdruk en vergroot daarom het werkplezier. Bovendien zorgt deze nieuwe functie voor instroom van een nieuwe groep enthousiaste collega’s.

Dank aan alle collega’s die dit project tot stand hebben gebracht! En natuurlijk dank aan iedereen die op dit project heeft gestemd! #werkplezierindezorg 

Ook zorghulp worden?

Als je geïnteresseerd bent in een baan als zorghulp bij KwadrantGroep, mail dan naar vacatures@kwadrantgroep.nl. Laat daar je naam en jouw contactgegevens achter, zodat we snel met jou contact op kunnen nemen en we je wellicht in de toekomst mogen verwelkomen als nieuwe collega.

Wil je eerst meer weten over het zorghulpen project? Kijk op https://www.kwadrantgroep.nl/zorghulpen