Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Fysiotherapie

Als u problemen hebt met lopen of bewegen en daar in het dagelijks leven last van heeft, kunt u een beroep doen op onze fysiotherapeuten. Mobiel blijven is belangrijk en daarom bieden wij passende fysiotherapie aan ouderen. Wij behandelen, begeleiden en adviseren zodat u uw zelfstandigheid zolang mogelijk kunt behouden, bevorderen of optimaliseren. Ook bij vragen over vallen en het voorkomen daarvan, kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie bij oudere cliënten en als er sprake is van een orthopedische aandoening, zoals bij een nieuwe heup of als u iets gebroken heeft. Ook bij neurologische aandoeningen, bijvoorbeeld een herseninfarct (CVA), de ziekte van Parkinson, MS, ALS, problemen met het evenwicht en dementie zijn onze fysiotherapeuten deskundig.

Wat kan de fysiotherapeut voor u doen?

Tijdens de eerste afspraak worden uw klachten besproken en doet de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek. Daarna wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld. Aan de hand van dit plan wordt naar een einddoel gewerkt. De fysiotherapeut kan ook bij u thuis advies geven, als u dat wilt in aanwezigheid van uw partner of familie.

Kwaliteit

De fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het landelijk kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands genootschap van Fysiotherapeuten (KNGF).

Kosten

De vergoeding voor fysiotherapie hangt af van uw zorgverzekering. In uw polisvoorwaarden vindt u meer informatie. De kosten voor fysiotherapie vallen onder het eigen risico.

Aanvragen

Een verwijzing voor een fysiotherapeut is niet nodig, u kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via ons behandelteam. De fysiotherapeut brengt uw huisarts op de hoogte dat u bij ons onder behandeling bent. Dit kan telefonisch via 088 512 7150 of per email via behandelteam@kwadrantgroep.nl.