Diëtist

  • Advies over voeding
  • Voeding als onderdeel van een behandeling
  • Altijd maatwerk

Een diëtist geeft adviezen over voeding. We beginnen met het bespreken van uw leef- en eetgewoonten, waarbij we uw vragen en zorgen over voeding grondig doornemen. Op basis van deze informatie stellen we een persoonlijk voedingsadvies op dat aansluit bij uw persoonlijke behoeften en situatie. Een dieet is altijd maatwerk. 

Afbeelding

Goede en gevarieerde voeding is belangrijk voor een gezond en vitaal leven, ongeacht uw leeftijd. Als u ouder wordt, kan de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen toenemen. Zoals bijvoorbeeld eiwitten en vitamines. Goede voeding is daarom van belang en vaak onmisbaar als onderdeel van een behandeling.

Soms is het innemen van gewone voeding niet voldoende om aan uw voedingsbehoeften te voldoen. In dergelijke gevallen kunnen onze diëtisten adviseren en assisteren bij het gebruik van speciale dieetvoeding of sondevoeding. 

Onze diëtisten werken samen met andere zorgverleners en behandelaren van KwadrantGroep Behandelteam om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg ontvangt. 

Kosten en zorg aanvragen
 

De kosten voor de diëtist worden deels vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten vallen onder uw eigen risico. Kijk in uw polisvoorwaarden wat voor u geldt.

Voor de diëtist heeft u een verwijzing van uw huisarts of een specialist nodig. Als u een verwijzing heeft kunt u contact opnemen met KwadrantGroep Behandelteam.

Als uw huisarts of specialist u aanmeldt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op met KwadrantGroep Behandelteam voor meer informatie. Het behandelteam is te bereiken via 088 – 512 7150 of per mail via behandelteam@kwadrantgroep.nl