Verpleegkundig specialist

  • Verpleegkundige- en medische handelingen
  • Werkt samen met de specialist ouderengeneeskunde
  • Gericht op kwaliteit van leven

Een verpleegkundig specialist heeft jarenlang ervaring als verpleegkundige en hij of zij heeft zich daarnaast met een aanvullende masteropleiding gespecialiseerd. 

Afbeelding

Verpleegkundig specialisten leveren verpleegkundige en medische zorg aan cliënten die in een locatie van KwadrantGroep wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het stellen van diagnoses, behandelingen en medicijnen voorschrijven en zorg evalueren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de medische gezondheid van iemand, maar ook naar de impact ervan op het dagelijks leven. Welzijn en kwaliteit van leven staan centraal.

Als behandelaar van cliënten werkt de verpleegkundig specialist niet alleen met de specialist ouderengeneeskunde samen, maar ook met andere behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden. Samen vormen zij een team dat rond de cliënt staat, met als doel de best mogelijke zorg te bieden. 

Kosten en zorg aanvragen
 

Een behandeling door een verpleegkundig specialist wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), afhankelijk van uw indicatie en/of uw zorgverzekeraar. 

Neem contact op met KwadrantGroep Behandelteam voor meer informatie. Het behandelteam is te bereiken via 088 – 512 7150 of per mail via behandelteam@kwadrantgroep.nl