Psycholoog

  • Ondersteuning bij psychische klachten
  • Begeleiding en behandeling
  • Wij komen bij u

Angsten, depressies of geheugenproblemen kunnen u in uw dagelijks doen en laten behoorlijk beperken. Als het u niet lukt hier zelf uit te komen, dan kunt u een psycholoog van KwadrantGroep Behandelteam inschakelen.

Afbeelding

Als u in een verpleeghuis woont 
 

Onze psychologen zijn er om u te helpen met cognitieve, emotionele, mentale en gedragsproblemen. Samen met u bekijken we wat er aan de hand is en hoe we u kunnen helpen. Wie bieden passende zorg en ondersteuning. Ook geven we advies over hoe u het beste met uw probleem om kunt gaan. We maken een plan dat bij u past en bespreken dit met u en uw naasten. 

De psychologen van KwadrantGroep Behandelteam werken samen met zorgteams in verpleeghuizen om de beste zorg te bieden. 

 

Als u zelfstandig woont

Voor cliënten die thuis wonen, kan de huisarts een psycholoog van KwadrantGroep Behandelteam inschakelen voor een consult. Er komt een psycholoog bij u thuis om uw situatie in kaart te brengen. Daarna krijgt u een advies voor verdere behandeling. De psycholoog kan ook advies geven over hoe u het beste met uw probleem om kunt gaan. We bespreken dit met u en uw naasten en als dat nodig is, ook met een thuiszorgteam. 

Kosten en zorg aanvragen
 

De kosten voor behandeling van de psycholoog worden, afhankelijk van uw woonsituatie, vergoed vanuit de zorgverzekering. Kijk voor meer informatie in uw polisvoorwaarden.

Voor de psycholoog heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KwadrantGroep Behandelteam. Het behandelteam is te bereiken via 088 – 512 7150 of per mail via behandelteam@kwadrantgroep.nl