Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Vernieuwde huisstijl KwadrantGroep

18 mei 2017

Met de introductie van een vernieuwd logo en huisstijl zet de KwadrantGroep een nieuwe stap op het gebied van de zichtbaarheid als netwerkpartner in de zorg in Friesland.

De zorgmerken Elkander, De Friese Wouden en Palet blijven leidend in de markt en het nieuwe logo kleurt dan ook mee met de logo’s van die drie merken. De ‘gemengde’ kleuren maken samen het nieuwe groen van ‘Kwadrant’, met een neutraal grijs voor de ‘Groep’, wat symboliseert dat de KwadrantGroep kracht verleent aan de zorgmerken.

Sterke netwerkpartner in de zorg
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Dat netwerk komt letterlijk in de huisstijl terug en staat niet alleen symbool voor de verbinding tussen cliënten en zorgverleners, maar ook tussen de KwadrantGroep en haar zorgmerken en KwadrantGroep en haar relaties.

Met de vernieuwde huisstijl laten we zien dat we tot één familie behoren, bijvoorbeeld door de toevoeging van de logo’s van de zorgmerken aan communicatiemiddelen zoals het briefpapier en de website van de KwadrantGroep.

Kracht door verbinding
De KwadrantGroep is er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft. Wij staan voor integrale ouderenzorg in verbinding met de gemeenschap en zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in wijken en dorpen. Wij geloven in kracht door verbinding.

« Terug naar overzicht