Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

KwadrantGroep trotse deelnemer aan de campagne ‘Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je.’

15 juni 2017

Werken in de ouderenzorg kampt met een negatief imago. Veel mensen hebben niet een realistisch beeld over werken in de ouderenzorg. Daardoor wordt het steeds moeilijker om verpleegkundigen en verzorgenden te vinden voor de ouderenzorg. Terwijl medewerkers die werken met ouderen juist ook de mooie kanten van het werken met ouderen zien en hart hebben voor ouderen.

ZorgpleinNoord (werkgeversorganisatie in Noord-Nederland) bracht vijftien zorgorganisaties, waaronder de KwadrantGroep, bij elkaar om een imago- en wervingscampagne op te zetten voor de ouderenzorg in Noord-Nederland. Onze collega Harma van der Veen, verzorgende IG bij het 't Suyderhuys in Surhuisterveen (zie foto) is één van de gezichten van de campagne. 

Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je! 
De website www.ouderzorgzitinje.nl en de Facebook-pagina ‘Ouderzorg zit in je' zijn live! Vijftien medewerkers uit de ouderenzorg zetten mensen aan het denken over de belangrijke en mooie rol die je als medewerker in de ouderenzorg kunt vervullen. De aandacht en zorg die jij later wilt ontvangen, kun je nu aan anderen al geven. Wanneer een geïnteresseerde in actie wil komen, zijn er meeloopdagen, werk-leertrajecten maar ook vacatures te zien op de website. De campagne wordt gecoördineerd door ZorgpleinNoord en richt zich het komend jaar vooral op online en sociale kanalen.

Wat heeft de KwadrantGroep jou te bieden
Bij de KwadrantGroep is op 10 juli a.s. een meeloopdag, klik hier voor meer informatie>>  Uiteraard hebben we ook veel vacatures. Kijk op www.ouderenzorgzitinje.nl/organisatie/kwadrantgroep/ voor een overzicht van ons aanbod binnen de campagne of kijk bij 'Vacatures' op deze website. 

De deelnemende organisaties zijn: Burg.vanJulsinghatehuis, De Hoven, Icare, Interzorg,KwadrantGroep, Meriant, Noorderbreedte, Patyna, Thuiszorg het Friese Land, Treant Zorggroep, Zonnehuisgroep Noord, Zorggroep Drenthe, Zorggroep Meander, Zorggroep Oosterlengte en Zorggroep Tangenborgh.

« Terug naar overzicht