Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

KwadrantGroep gaat samenwerken met UPLUS

19 oktober 2018

KwadrantGroep heeft gekozen voor samenwerking met UPLUS op het gebied van de farmaceutische dienstverlening. Beide bedrijven omarmen de filosofie om zorg aan de cliënten vooral lokaal en dichtbij te houden. Zo ontstaat een krachtige samenwerking.

UPLUS gaat de totale farmaceutische dienstverlening, denk aan het maken van uniforme afspraken met apotheken, het waarborgen van de medicatieveiligheid en proces optimalisaties organiseren voor onder andere de verpleeghuizen van de KwadrantGroep. Voor de lokale farmaceutische zorg werkt UPLUS samen met Pharmium apotheek in Drachten, apotheek Bilgaard in Leeuwarden, apotheek Camminghaburen in Leeuwarden en apotheek Burgum. Na een zorgvuldige implementatie is de overgang naar UPLUS op 1 februari 2019.

“De centrale rol van UPLUS als spil in de farmaceutische dienstverlening met daarbij de lokale apothekers voor de zorg dicht bij de cliënten van de KwadrantGroep geven UPLUS een meerwaarde. De levering van medicatie gebeurt vanuit apotheken in Drachten, Burgum en Leeuwarden. Dit houdt de zorgverlening lokaal en hierdoor kan er snel geschakeld worden”, aldus Jan Maarten Nuijens, Voorzitter Raad van Bestuur KwadrantGroep.

Over UPLUS
UPLUS is een zelfstandig bedrijf ontstaan op initiatief van SPITS en is o.a. werkzaam voor verzorgings- en verpleeghuizen. Woonzorginstellingen voor gehandicapten, revalidatiecentra, penitentiaire inrichtingen en GGZ-instellingen.

« Terug naar overzicht