Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring

Werken bij ons

Werken bij ons

Bij ons kun je écht iets voor anderen betekenen en krijg je volop kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling, zowel in een zorgfunctie, als ondersteunende en managementfunctie. Oprechte aandacht, werkplezier en kracht door verbinding, dat is precies waar het om draait bij KwadrantGroep.

Maak jij het verschil?  

Bij al onze zorgmerken De Friese Wouden, Elkander en Palet staat de cliënt of de bewoner op één. Wij vinden het belangrijk dat mensen die zorg, begeleiding of behandeling nodig hebben, zo lang mogelijk thuis of in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. En als dat niet lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk in onze verpleeg-en verzorgingshuizen laten wonen. Wij luisteren naar onze cliënten en bewoners. Zij verdienen een mooie (oude) dag en we leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven. We werken daarom samen met huisartsen, welzijnsorganisaties, gemeenten, politiek en plaatselijke ondernemers.

Jouw rol als zorgprofessional

De zorgprofessionals bij KwadrantGroep spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn de onmisbare schakel in het netwerk rondom de cliënt, leggen actief verbindingen en werken samen met mensen, organisaties en voorzieningen in wijken en dorpen. Dit alles om gezamenlijk een sterke keten rondom de cliënt te vormen. Zij zijn samen met de collega's het kloppend hart van onze organisatie.

Wij investeren in groei en ontwikkeling, zodat iedere collega met veel plezier de beste zorg kan geven. Expertise én vakmanschap is de basis en binnen kaders kun je in vrijheid werken.  

Lees hier het verhaal van je toekomstige collega's

Heb je vragen over werken bij KwadrantGroep