Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Ik Zorg

“Als je in de zorg werkt, moet je van mensen houden. Je moet die interactie met een ander leuk vinden en goed kunnen aanvoelen hoe mensen zijn en wat nodig is in een bepaalde situatie”, zegt thuiszorgmedewerker Piet Sinnema van de KwadrantGroep. Piet is één van de gezichten van de landelijke campagne Ik Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

Vijf zorgprofessionals van de KwadrantGroep zijn voor de campagne gefotografeerd en geïnterviewd over hun werk. De foto’s en verhalen van deze vijf en alle andere gezichten van de campagne zijn te lezen op de website www.ontdekdezorg.nl en op deze website. Lees de verhalen van Saskia, Sabine, Karin, Jeanette of Piet

Realistisch beeld schetsen

Het ministerie van VWS heeft het initiatief voor de campagne Ik Zorg genomen omdat er grote personeelstekorten dreigen in de zorg. In Ik Zorg vertellen zorgprofessionals over hun motivatie om in de zorg te werken. Dit moet een realistisch beeld schetsen van werken in de zorg en vooroordelen over werken in de zorg wegnemen. Ik Zorg wil laten zien dat werken in de zorg wel degelijk een optie is. Er zijn reclamespots voor radio en tv gemaakt, commercials voor bioscopen en er is veel aandacht op social media.

Wat biedt de KwadrantGroep?

De KwadrantGroep doet volop mee aan de campagne. Als je interesse hebt voor werken in de ouderenzorg, dan kun je rechtstreeks met ons contact opnemen of via het noordelijk contactpunt van de campagne bij ZorgpleinNoord. Met iedereen die contact opneemt wordt in een gesprek bekeken wat de mogelijkheden bij de KwadrantGroep zijn. 

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over werken in de zorg? Stuur dan een mail naar onze contactpersoon Gerda Hamersma via ikzorg@kwadrantgroep.nl