Hoe kunnen we helpen?

 

 

Hulp op uw manier
Wij vinden het belangrijk u te ondersteunen zoals u dat wenst, op úw manier. Samen kijken we naar uw wensen en onze mogelijkheden. We zoeken uit welke vorm van huishoudelijke hulp voor u het meest geschikt is en past binnen de door de gemeente afgegeven indicatie. Het is tenslotte uw huishouden!

Flitsteam
Soms is tijdelijk extra hulp nodig. Bijvoorbeeld omdat u het huishouden niet meer onder controle heeft door persoonlijke omstandigheden. Dan kan een flitsteam van KwadrantGroep Huishoudelijke hulp u ondersteunen. Dat team helpt om achterstanden in het huishouden weg te werken. De gemeente kan hier een flitsindicatie voor afgeven. Nadat het flitsteam is geweest, kunt u gebruik blijven maken van onze huishoudelijke hulp zodat uw huis schoon blijft.

Aanvragen
Om huishoudelijke hulp te krijgen, doet u een aanvraag bij het Wmo-loket van uw gemeente. Daarbij kunt u aangeven dat u de zorg van KwadrantGroep wilt ontvangen. Wij krijgen vervolgens een aanvraag van de gemeente binnen. Daar hoeft u niets voor te doen. Daarna nemen we contact met u op om een afspraak te maken.