Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Publicaties

Onderstaand vindt u een overzicht van onze publicaties, waaronder de jaarverslagen, het kwaliteitsjaarverslag, de Algemene Voorwaarden en de tarievenlijst.

Downloads

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden zijn schriftelijke afspraken tussen de cliënt en ons als zorgaanbieder en regelen de rechten en plichten. Onderstaand kunt u de Algemene Voorwaarden voor de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg downloaden. Het algemeen deel is altijd van toepassing ongeacht soort zorg die u ontvangt. De bijzondere delen zijn alleen van toepassing als u een specifieke soort zorg krijgt. In bijgevoegde publieksfolder krijgt u uitleg over de Algemene Voorwaarden en de belangrijkste rechten en plichten. Deze voorwaarden gelden niet voor cliënten met een BOPZ-status en cliënten KwadrantGroep Huishoudelijke hulp (Wmo) en Kwadrantgroep Begeleiding (Wmo).

Downloads

Jaarverslagen (incl. Kwaliteitsjaarverslag)

Onderstaand een overzicht van de jaarverslagen van de afgelopen jaren. In de jaarverslagen van de KwadrantGroep legt de Raad van Bestuur verantwoording af over de KwadrantGroep en haar merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket pluZ.

Jaarverslag KwadrantGroep
In de publieksversie van het jaarverslag legt de Raad van Bestuur van de KwadrantGroep verantwoording af. Aan het jaarverslag is het kwaliteitsjaarverslag toegevoegd, daarmee volgen wij de eisen die door de overheid vastgesteld zijn in het Kwaliteitskader.

Downloads