Ontwikkel, werk & bewonder

'In deze functie heb ik de mogelijkheid om op een andere manier een bijdrage te leveren aan de zorg. Hierin neem ik mijn waardevolle zorgervaring mee.'

Petra, security officer

Petra startte als stagiaire en vakantiekracht bij De Friese Wouden, deed verschillende opleidingen en houdt zich nu bezig met informatieveiligheid. Ze is nu security officer in opleiding bij KwadrantGroep.

“Ik heb de mogelijkheid gekregen om me te ontwikkelen”, vertelt Petra. “Na wat omzwervingen maakte ik Mbo-verpleegkunde af, deed wat andere zorgopleidingen en ik doorliep Hbo-verpleegkunde. Doorontwikkelen staat bij mij wel op nummer één!”

Op een andere manier een bijdrage leveren

“Ik werkte als wijkverpleegkundige in een leuk wijkteam van de buitendorpen rond Heerenveen, toen mijn leidinggevende mij wees op de vacature van security officer. Ik besloot dit te doen omdat ik in deze functie de mogelijkheid krijg om op een andere manier een bijdrage te leveren aan de zorg. Hierin neem ik mijn waardevolle zorgervaring mee. En ik kan weer een studie volgen. Leuk!”

Successen vieren en delen

“Natuurlijk doe je dit werk niet zonder bagage. Daarom krijg ik de mogelijkheid om de post Hbo-opleiding tot security officer te doen. Daarnaast word ik ondersteund via een loopbaanbegeleidingstraject. Heel fijn. Het leert me namelijk om mijzelf in mijn kracht te zetten en successen te vieren én te delen.”

Vacatures