Herstelzorg Parkhoven

Herstelzorg in Parkhoven

De afdeling Hoveniershuis in zorgcentrum Parkhoven in Leeuwarden is gespecialiseerd in herstelzorg en revalidatie.

Als u na een operatie of ziekte niet thuis kunt herstellen, kunt u terecht in het Hoveniershuis. Met gespecialiseerde behandeling, verpleging en verzorging kunt u zich actief richten op uw herstel en krijgt u alle zorg en ondersteuning die nodig is. Bij de opname wordt besproken wat er nodig is om weer naar huis te kunnen.

U wordt de hele dag gestimuleerd om te oefenen. Alle dagelijkse handelingen zijn onderdeel van de revalidatie. Wassen en aankleden, bewegen, medicatie innemen enz. Wij stimuleren u, maar uw eigen inzet en motivatie zijn minstens zo belangrijk om te herstellen.

Observatie en diagnose
Soms is de herstelvraag niet helemaal duidelijk. Bijvoorbeeld als het thuis lichamelijk, psychisch of cognitief niet meer lukt, zonder dat er een duidelijke oorzaak is. Dan kunt u ter observatie en om een diagnose te stellen opgenomen worden. Uw situatie wordt in kaart gebracht en u krijgt advies over het vervolgtraject. Zo komt u op de juiste plek terecht en krijgt u daar de juiste zorg.

Welke faciliteiten zijn?  
In de kamers in het Hoveniershuis staat een hoog/laag bed, nachtkasje, twee stoelen, een tafel, kledingkast en een tv. Er is een eigen badkamer met toilet, douche, wastafel en een kastje.

Het Hoveniershuis heeft verschillende zithoeken, waar u samen kunt eten en drinken.

Bezoektijden
Bezoek is elke dag van harte welkom tussen 10.30 en 12.00 uur, tussen 14.30 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur. Observatie en therapie hebben altijd voorrang. U kunt bezoek ontvangen op uw eigen kamer of op het Hofplein in Parkhoven. Daar is ruimte om samen te zitten en koffie of thee te drinken.

Contact
Parkhoven
Dorhoutstraat 8
8933 DD Leeuwarden

Hoveniershuis: 088 512 8650
hoveniershuis@paletgroep.nl  

Afbeelding
x