Hulp bij mantelzorg

  • Ondersteuning en begeleiding
  • Tijd voor uzelf
  • Vinden van een goede balans

Mantelzorger ben je als je voor langere tijd voor een partner, ouder, familielid of vriend zorgt. Maar liefst één op de drie volwassenen in Nederland is mantelzorger! Omdat dat best intensief is, heeft u vaak minder tijd voor uzelf. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede balans tussen het zorgen en uw eigen leven.  

Valt het geven van zorg u zwaar? Vraag ons om hulp

Bent u mantelzorger en heeft u daarbij ondersteuning of begeleiding nodig? Of wilt u informatie over de mogelijkheden van (vervangende) hulp of respijtzorg? Neem dan contact op met ons Klant Advies Centrum via telefoonnummer 088 – 512 70 00.

U kunt uw situatie ook bespreken met uw contactpersoon bij ons. Een wijkverpleegkundige of persoonlijk begeleider kan u ondersteunen. Vaak kent deze zorgprofessional uw situatie goed. Als het nodig is, kan hij/zij specialistische hulp inschakelen, zoals een casemanager dementie, thuisbegeleiding of een ergotherapeut. 

Afbeelding
Hulp bij mantelzorg MeiJo

Zorgt u voor een ander? MeiJo zorgt voor u!

MeiJo is het servicepakket van KwadrantGroep. MeiJo kan helpen met diverse diensten die u kunnen ondersteunen, met tips en adviezen én met een luisterend oor. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden op de webpagina van MeiJo.

Hulp bij mantelzorg

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons

Sfeerimpressie