Wil je meer tijd en aandacht voor jouw cliënt?

Wil je meer tijd en aandacht voor jouw cliënt?

Wil jij meer aandacht kunnen geven aan jouw cliënten? Met ondersteuning, begeleiding, welzijn en zorg in de eigen woning van de cliënt? 

Voor de verdere uitrol van Volledig Pakket Thuis in Friesland, zoeken we voor diverse VPT-teams Cliëntondersteuners/Helpenden plus.

'Wij zijn er voor de leuke dingen'

Mensen echt leren kennen, weten wat mensen drijft, wat ze leuk vinden en daar de zorg op afstemmen. Dat is de basis van Volledig Pakket Thuis. Het welzijn van de client is erg belangrijk, er is ook tijd voor 'leuke dingen'. In onderstaand filmpje vertellen Alisa en Corine meer over de taken van een Cliëntondersteuner en over welke kwaliteiten je moet beschikken.

VIG campagne

Kom bij ons werken in de thuiszorg als Verzorgende IG!

x

Wat is Volledig Pakket Thuis?

Als een kort bezoek van de thuiszorg niet meer voldoende is, om een opname in een verpleeghuis uit te stellen of om de mantelzorger te ontlasten, is er Volledig Pakket Thuis. Een vast, klein team van zorgprofessionals komt bij cliënten thuis en biedt ondersteuning, begeleiding, zorg en welzijnsactiviteiten. De cliëntondersteuners van het VPT-team helpen bij het zo lang mogelijk zelfstandig uitvoeren van allerlei bezigheden in en rond het huis. Passend bij de behoeften en wensen van de cliënt.

Kom je werken in een klein zelfstandig VPT-team?

We zoeken momenteel cliëntondersteuners in verschillende werkgebieden. Hieronder zie je het overzicht van de beschikbare vacatures.

Lijkt het je leuk om als Cliëntondersteuner bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de vacature van jouw voorkeur.

j

c

Heb je een vraag of wil je meer weten?

We komen graag met je in contact. Je kunt mailen naar vacatures@kwadrantgroep.nl of bel onze recruiters Aleid via 06-10917636 of Alisa via 06-10917674. Ze helpen jou graag!

.

9

Blok

.

k