Onze cliënten rollen de rode loper voor jou uit! Kom je bij ons werken als VIG?

VIG campagne

VIG: Verzorgende IG én Very Important Guest

Cliënten, die thuiszorg van ons ontvangen, kijken uit naar de komst van onze thuiszorg collega’s. Ze rollen de rode loper voor ons uit! Wil jij ook zo warm onthaald worden? Kom dan bij ons werken als Verzorgende IG!

 

das

Ben jij een empathische en toegewijde Verzorgende IG die graag mensen ondersteunt in hun eigen vertrouwde omgeving? En wil jij het verschil maken bij cliënten thuis en daarbij Positieve Gezondheid inzetten? Lees dan snel verder wat werken als VIG bij KwadrantGroep inhoudt en welke vacatures er zijn. Of kijk eerst het filmpje van collega Femmie.

Kom bij ons werken in de thuiszorg als Verzorgende IG!

x

Werken als VIG met Positieve Gezondheid

‘Positieve gezondheid’ is een manier om breder te kijken naar de zorg. Het accent ligt niet op ziekte, maar op de cliënt en op alles wat zijn of haar leven betekenisvol maakt. Met deze bredere benadering draag je als Verzorgende IG bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven om te gaan. Én om zoveel mogelijk de eigen regie te voeren.

VIG vacatures bij KwadrantGroep

We zoeken momenteel Verzorgende IG-ers in verschillende werkgebieden. Zo kun je in stedelijk gebied aan de slag, bijvoorbeeld in Leeuwarden, Heerenveen of Drachten. Spreken dorpen en buitengebied je meer aan? In je auto onderweg naar cliënten, genietend van de mooie omgeving? Ook dan kun je als VIG bij ons aan de slag. Hieronder zie je het overzicht van de beschikbare vacatures.

j

Kunnen we de rode loper vast voor je uitrollen?

Lijkt het je leuk om als Verzorgende IG bij ons aan de slag te gaan? Dan kun je solliciteren op de vacature van jouw voorkeur.

Heb je een vraag of wil je meer weten? We komen graag met je in contact. Mail dan naar vacatures@kwadrantgroep.nl of bel onze recruiters Aleid via 06-10917636 of Alisa via 06-10917674. Ze helpen jou graag!
 

Blok