Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring

Zinvol vakantiewerk doen in de zorg? Kom bij ons werken!


 

Geld verdienen met zinvol en leuk werk?

Ben jij 16 jaar of ouder en op zoek naar leuk, flexibel en goed betaald vakantiewerk? Lekker wat verdienen zodat je leuke dingen kunt doen of op vakantie kunt gaan?! Bij ons vind je dé vakantiebaan die er echt toe doet! Bekijk hier de mogelijkheden.

Hoe is het werken bij KwadrantGroep als vakantiekracht?

Vacatures vakantiewerk

blok

Goed betaald en flexibel vakantiewerk

We begrijpen dat je het ook belangrijk vindt om voldoende vrije tijd te hebben. Laten we samen kijken welke weken en hoeveel uren je kunt werken. Je krijgt een goed uurloon bij ons (vanaf € 12,40) en goede aanvullende voorwaarden. Dit is meer dan de gemiddelde vakantiebaan in bijvoorbeeld de horeca of detailhandel. En je doet waardevol werk door ouderen te helpen. Een win-win situatie toch?!

Hoe ga jij de zomer betalen?

Afhankelijk van je leeftijd en welke opleiding je volgt, kun je bij KwadrantGroep aan de slag. We hebben verschillende banen voor 16+ of 18+. Hierboven vind je de actuele vacatures.

Ben jij 16 of 17 jaar?

Dan kun jij in ondersteunende functies op onze woonzorglocaties aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld werken als schoonmaker, keukenassistent of helpen bij de receptie. 

Ben jij 18 jaar of ouder?

Dan kun jij aan de slag als huishoudelijke hulp, woonassistent of zorghulp.

x

Volg jij een zorgopleiding? Dan kun je in verschillende zorgfuncties aan de slag:

MBO Verzorgende IG
1e jaar afgerond: Helpende
2e jaar afgerond: Verzorgende in opleiding

MBO/HBO Verpleegkunde
1e jaar afgerond: Helpende
2e jaar afgerond: Verzorgende IG in opleiding
3e jaar afgerond: Verzorgende IG in opleiding

x

Als Verzorgende IG in opleiding mag je de IG-handelingen uitvoeren die jij op school hebt gehaald. Er is altijd een bevoegde collega op de werkvloer waarop je kan terugvallen.

Volg jij de opleiding als Helpende of zit je in het eerste jaar de opleiding Verpleegkunde/Verzorgende IG? Dan kun jij als zorghulp aan de slag. In deze functie werk je in de thuiszorg en help je ouderen met douchen, wassen, aankleden en aan/uitdoen van steunkousen.

Contact 

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Je kunt altijd met ons in contact komen via de mail vacatures@kwadrantgroep.nl of stuur ons een appje via de volgende link: https://bit.ly/3JYxV9v

Voor specifieke vragen over de Huishoudelijke Hulp vacatures kun je contact opnemen via 088-5124000 of sollicitatie@kghh.nl.

Solliciteren 

Wil je solliciteren op één van de vacatures? Dat kan op jouw manier! Gebruik het sollicitatieformulier op de vacaturepagina, stuur ons een appje, bel ons of bericht ons via Facebook of Instagram.