Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Ouderenzorg

De zorgbedrijven van de KwadrantGroep bieden een totaalpakket aan ouderenzorg in Friesland; van complexe zorg thuis tot zorg in onze locaties. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. 

Elkander

Elkander is thuis in Noordoost Fryslân. Wij bieden zorg op het platteland, de dorpen en de Waddeneilanden. Elkander biedt alles wat u nodig hebt om thuis te blijven wonen, zo lang mogelijk. Ook als u in een fase van uw leven komt dat u ondersteuning en zorg nodig hebt. Wij hebben woonlocaties, dicht bij u in de buurt. Hier krijgt u eveneens de hulp, zorg en aandacht die bij u past. Zo nodig staan onze verpleegkundigen en medische specialisten voor u klaar. Vertrouwde zorg, in een vertrouwde omgeving.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoekt u de website van Elkander. Direct contact? Dan belt u met het Klant Advies Centrum Elkander via tel. 088 512 7004 (bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 8.00 en 17.00 uur).

De Friese Wouden

De Friese Wouden biedt onder andere verzorging en verpleging in Zuidoost Friesland. De Friese Wouden wil dichtbij mensen staan om in alle fasen van het leven hulp te kunnen bieden waar dat nodig is. Als het thuis niet meer lukt, dan kunt u ook gebruikmaken van zorg en verblijf in één van onze woonzorgcentra. Uw wensen en zelfstandigheid vormen de leidraad voor ons werk. Samen met u bepalen we wat u nodig heeft en wat voor u belangrijk is. Voor elke situatie zoeken we een oplossing. Daarbij zetten we graag een stapje extra. Zo voelt u zich altijd thuis met De Friese Wouden.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoekt u de website van De Friese Wouden. Direct contact? Dan belt u met het Klant Advies Centrum De Friese Wouden via tel. 088 512 7000 (bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 8.00 en 17.00 uur).

  

 

Palet

Palet is een professionele zorgorganisatie in Noordwest Friesland. We bieden u alles op het gebied van zorg en ondersteuning. Van gezellige activiteiten en handige diensten tot specialistische zorg en behandeling. Met de juiste ondersteuning zorgen wij ervoor dat u op uw vertrouwde plek oud kunt worden. En lukt thuis wonen niet meer, dan bent u van harte welkom in één van onze woonzorgcentra. Met Palet kunt u leven zoals ú dat wilt.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoekt u de website van Palet. Direct contact? Dan belt u met het Klant Advies Centrum Palet via tel. 0900 321 321 3 (€ 0,01 per minuut).