Werk & Bewonder campagne vanaf vandaag te bewonderen

Wij zijn ontzettend trots op de ondersteuning die we met meer dan 6.000 collega’s bieden aan ouderen in Friesland. Dit gevoel van trots, samengevat in de woorden ‘Werk & Bewonder’, heeft geresulteerd in een prachtige Werk & Bewonder arbeidsmarktcampagne! De campagne is vanaf vandaag, zowel online als offline, in de maanden mei en juni te bewonderen.

Aftrap met Vangrail
We trapten deze campagne af met de band Vangrail, waarmee we, samen met collega’s, de ‘Werk & Bewonder’-videoclip hebben gemaakt om de bewondering voor ons werk te laten zien. Deze clip is inmiddels al ruim 12.000 keer bekeken.

Wil jij de clip bekijken? Dat kan hier: Werk & Bewonder - KwadrantGroep 2023 - YouTube

NIEUW: ‘Werken bij’ website
We hopen met deze campagne veel nieuwe collega’s te verwelkomen. Samen met de bureaus Dizain en Tres, hebben we een nieuw gedeelte op onze website gemaakt waar je alles kunt vinden over het werken bij KwadrantGroep, van verhalen van en video’s met collega’s tot de meest actuele vacatures. Deze pagina’s worden regelmatig bijgewerkt.  

Neem snel een kijkje op www.kwadrantgroep.nl/werken-bij

Zichtbaar op sociale media
Je ziet de komende week ongetwijfeld vacature posts op sociale media over deze campagne. We hebben daarvoor hele mooie beelden mogen schieten van cliënten en collega’s op diverse locaties. Liken en delen wordt gewaardeerd!

Afbeelding
Zorg, werk en bewonder