Topdag in AquaZoo!

Een dag met een gouden randje! Dat is Wereld Alzheimer Dag 2022 voor een grote groep cliënten en naasten van KwadrantGroep zeker geworden. Samen op pad naar AquaZoo! 

Bijna 1500 cliënten en familieleden genoten van elkaar, de dieren in het park, de zon en koffie met wat lekkers. Vrolijke gezichten alom. Cliënten met hun kleinkinderen, kinderen, andere familieleden of met ondersteuning van medewerkers van KwadrantGroep; stuk voor stuk hebben ze genoten van de gastvrijheid in AquaZoo. 

Cliënten van KwadrantGroep hebben allemaal een uitnodiging gekregen om op Wereld Alzheimer Dag in AquaZoo een mooie dag te beleven. Elke cliënt kon een naaste meenemen, voor de gezelligheid of om de cliënt te begeleiden. Vanuit woonzorglocaties waren medewerkers mee. 

Samen herinneringen maken
KwadrantGroep organiseert elk jaar een activiteit rond Wereld Alzheimer Dag. We doen dit om aandacht te vragen voor mensen die leven met dementie. Door samen op pad te gaan laten we zien dat je met elkaar mooie momenten kunt beleven en herinneringen kunt maken.

Met dank aan de sponsors
Cliënten en hun naasten konden gratis naar AquaZoo. Dat is financieel mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Zoals Stichting Voorzieningen De Friese Wouden, Stichting Vriendenkring Berchhiem, stichting Vrienden van Nij Statelân, Stichting Vrienden van Skilhiem en Poiesz Supermarkten. Harting Bank heeft 150 rolstoelen voor deze dag beschikbaar gesteld.