Samen een dag genieten; stichting Voorzieningen De Friese Wouden schenkt groot bedrag

Dat een grote groep cliënten en naasten kon genieten van een dagje uit, dat was voor de Stichting Voorzieningen De Friese Wouden de reden om maar liefst 20.000 euro beschikbaar te stellen. Wereld Alzheimer Dag 2022 werd mede hierdoor een dag met een gouden randje!

Dit jaar was het thema van Wereld Alzheimer Dag ‘samen op pad’. Cliënten van KwadrantGroep konden samen met een naaste op 21 september gratis genieten van AquaZoo én koffie met oranjekoek. Een kostbaar uitje, dat mede mogelijk gemaakt is door Stichting Voorzieningen De Friese Wouden.

Cliënten een mooie dag bezorgen
“We kregen de aanvraag binnen en vonden samen op pad een prachtig initiatief om zowel bewoners van locaties als cliënten van de thuiszorg en huishoudelijke hulp een mooie dag te bezorgen. Super dat KwadrantGroep dit heeft georganiseerd. We wilden er graag financieel aan bijdragen om de dag tot een succes te maken”, vertellen Bea Besseling, Henk Bos, Grytsje Anema en Sipke Deelstra van de stichting. “Een dag als deze werkt verbindend en past heel mooi binnen onze criteria om een bedrag te schenken.”

In AquaZoo boden ze symbolisch een bedrag van 20.000 euro aan. Namens KwadrantGroep nam Albertina Riemersma de cheque in ontvangst. Op de foto van links naar rechts: Bea Besseling, Henk Bos, Albertina Riemersma, Sipke Deelstra en Grytsje Anema. 

Steun ook Stichting Voorzieningen en maak wensen voor cliënten en bewoners mogelijk!
Kijk voor meer informatie op
Stichting Voorzieningen | Friesewouden