Nieuw: servicepakket MeiJo biedt net dat beetje extra voor mensen die langer zelfstandig thuis willen wonen

Afbeelding
MeiJo logo

Met trots presenteert ouderenzorgorganisatie KwadrantGroep haar nieuwe merk MeiJo. MeiJo vervangt niet alleen het oude servicepakket van KwadrantGroep, maar de diensten sluiten ook veel meer aan bij de huidige tijdsgeest waarin we graag prettig, veilig en zo lang mogelijk in ons eigen huis willen blijven wonen.

Het servicepakket van KwadrantGroep heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en heeft haar pashouders meer te bieden. Bij deze ontwikkeling hoort een nieuwe naam. Vanaf 1 december 2022 heet het servicepakket MeiJo! Een naam met een reden, want ‘Mei jo’ is Fries voor ‘met u’. Het dienstenpakket wordt samengesteld op basis van wensen en behoeften van pashouders.

Doel van MeiJo is het adviseren en ondersteunen van mantelzorgers en senioren die zelfstandig thuis wonen; een extra steun in de rug. Dit doet MeiJo door een uitgebreid aanbod aan diensten, services, activiteiten, bijeenkomsten en workshops. Ook heeft MeiJo een eigen consulent die pashouders bijstaat als ze vragen hebben over zorg en welzijn.

Fijn thuis, met een beetje extra van MeiJo
“We zijn er trots op dat MeiJo zo naadloos aansluit op de zorg en diensten van KwadrantGroep en KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp”, zegt Aaffiena Visser, productmanager van MeiJo. “Mensen wonen langer zelfstandig thuis tegenwoordig. MeiJo biedt diensten die dat makkelijker maken, zoals maaltijden aan huis, tuinonderhoud en aanschaf van hulpmiddelen. Daarnaast geven we ook tips, informatie en lezingen over gezond leven, mantelzorg, dementie, financiële- en regelzaken of digitaal vaardig worden. Alles met als doel fijn thuis te wonen, met een beetje extra van MeiJo.”

Nieuwe naam, nieuwe uitstraling
Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling. Bekijk hiervoor de nieuwe website www.meijo.nl