Mondkapjes voor bezoek bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand

Op dinsdagavond 2 november 2021 hebben premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie gegeven. Via dit websitebericht willen wij u op de hoogte stellen van het beleid van KwadrantGroep per 6 november aanstaande.

Vanzelfsprekend bent u welkom op onze locaties. We vragen onze bezoekers een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan een van onze locaties. De medewerkers van KwadrantGroep dragen ook een mondneusmasker. We vragen ook om anderhalve meter afstand te houden. Dit conform de RIVM-richtlijnen. Uiteraard staat het u vrij om per direct een mondkapje op te doen en anderhalve meter afstand te bewaren.

Blijf de basisregels volgen  

Het is ook nog steeds belangrijk om voorzichtig en alert te zijn tijdens uw bezoek en de basisregels te volgen. Dus vragen wij u:

-              Was uw handen regelmatig

-              Hoest en nies in uw elleboog

-              Blijf thuis bij klachten en laat u testen

-              Houd 1,5 meter afstand en geef elkaar de ruimte

Wat gebeurt er bij een besmetting?

We hopen met deze maatregelen de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Als in een locatie toch een bewoner of medewerker besmet raakt met het coronavirus, dan bekijken we per geval of en welke maatregelen er nodig zijn. Daar wordt u vanzelfsprekend over geïnformeerd.