Mondkapjes blijven bij KwadrantGroep en anderhalve meter afstand houden ook

Op dinsdagavond 14 september 2021 hebben premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie gegeven. Via dit websitebericht willen wij u op de hoogte stellen van het beleid van KwadrantGroep per 25 september 2021.

Wat bij KwadrantGroep overeind blijft, is het dragen van mondkapjes en het houden van anderhalve meter afstand. Dit is anders dan dat we in de rest van de maatschappij zien, maar heeft alles te maken met de kwetsbare doelgroep waarmee we werken.

We vragen onze bezoekers daarom nog steeds een mondkapje te blijven dragen tijdens een bezoek aan een van onze locaties. We begrijpen dat dit mogelijk lastig is, maar zien nu nog geen ruimte om alle maatregelen los te laten. Ook de medewerkers van KwadrantGroep dragen ook na 25 september 2021 mondneusmaskers tijdens hun werk.

Gebruik van restaurants op locaties van KwadrantGroep door bezoek en omwonenden
Daar waar het restaurant op een van onze locaties voldoende ruimte heeft om ook bezoek en omwonenden toe te laten, zal er niet gevraagd worden naar een vaccinatiebewijs of QR-code. Wij blijven vasthouden aan het dragen van mondkapjes en het houden van anderhalve meter afstand van elkaar.