Hoera! De eerste Jo!

Met trots presenteren wij de eerste Jo! Het spiksplinternieuwe magazine voor pashouders van MeiJo en cliënten van KwadrantGroep. 

Cliënten van KwadrantGroep kregen eerder het magazine By ús in de bus. En pashouders van servicepakket MeiJo kregen Zorgeloos. Nu het servicepakket van KwadrantGroep vernieuwd is én een nieuwe huisstijl heeft, zijn de twee magazines samengevoegd. Dat levert een mooie ‘kracht door verbinding’ op: pashouders van MeiJo worden geïnformeerd over de zorg en diensten van KwadrantGroep en cliënten van KwadrantGroep krijgen informatie over de services, diensten en activiteiten van MeiJo.

Wat leest u in de eerste Jo!?

De eerste Jo! staat boordevol mooie verhalen, tips, adviezen en informatie. Zo leest u bijvoorbeeld het verhaal van de vier kinderen Nieuwhof, zij zijn mantelzorger voor mem Doet. MeiJo houdt bijeenkomsten voor mantelzorgers, ook daar gaat het artikel over.

Diëtist Minke Elzinga vertelt over het belang van eiwitten in voeding én ze heeft een lekker vegetarisch recept geschreven. MeiJo organiseert samen met Minke een aantal lezingen over voeding bij het ouder worden.

In de eerste Jo! ook uitgebreid aandacht voor de diensten van MeiJo. Er is een puzzel, Uw vraag - ons advies, tips om eenzaamheid tegen te gaan en informatie over activiteiten en acties van MeiJo.

Teveel om op te noemen, dus scrol lekker door de digitale versie van Jo!

Vragen?

Vragen of opmerkingen over Jo! kunt u mailen naar redactie.jo@kwadrantgroep.nl

MeiJo

Meer weten over servicepakket MeiJo of pashouder worden? Kijk dan op meijo.nl