Terug naar De kr8start voor onze nieuwe medewerkers

Introductiebijeenkomst

Wat leuk dat je bij ons bent komen werken. Voor alle nieuwe collega's van KwadrantGroep organiseren we een algemene introductiebijeenkomst. We hebben daarvoor een leuk en leerzaam twee uur durend digitaal programma samengesteld!

Aanmelden

Vanaf de eerste dinsdag na je eerste werkdag kun je je aanmelden via ‘mijn leeromgeving’ op intranet of via deze link. In de catalogus zoek je op ‘introductie’ en je komt bij de introductiebijeenkomsten die voor het hele jaar staan ingepland. Je kunt je inschrijven op een van deze bijeenkomsten.

Let op: je hebt dus pas toegang tot ‘mijn leeromgeving’ vanaf de eerste dinsdag ná je eerste werkdag. Dit heeft te maken met de gegevensoverdracht die wekelijks plaatsvindt.

Teams

De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams. De Teams-link staat nog niet in de bevestigingsmail, die ontvang je enkele dagen van te voren vanuit ‘mijn leeromgeving’. Lukt het je niet om in te loggen? Neem dan van tevoren even contact op met de collega’s van Mijn Leeromgeving, bereikbaar op 088-5121941. Zij kunnen je vast helpen.

Het handigst is om de bijeenkomst op een pc, laptop of tablet bij te wonen

Gedurende twee uren gaan we: informatie delen, verbinden en kennismaken met elkaar en de organisatie. Als het goed is komt er tijdens het programma ook een lid van de Raad van Bestuur een half uurtje langs voor een kennismaking.

We vragen een klein stukje voorbereiding 

  1. Bedenk een leuke vraag voor de Raad van Bestuur.
  2. Vul op ons intranet je persoonlijke profiel in. Plaats een foto van jezelf op de plaats die daarvoor aangewezen is en plaats als headerfoto (grote foto bovenin) een plaatje van iets dat je in je vrije tijd leuk vindt om te doen. Een hobby of eigenaardigheid. Zie hieronder een voorbeeld. Je kunt je profiel aanpassen door naar de homepage van het intranet te gaan en dan linksboven op 'profiel' te klikken en 'mijn profiel bewerken' te kiezen. Doe dit uiterlijk één dag voor de bijeenkomst.
Afbeelding
Profiel voorbeeld

Klik hier om in te loggen op ons intranet. Gebruik hiervoor de eigen inloggegevens die je hebt gekregen van ICT.

We zien elkaar op een van de bijeenkomsten. Wij hebben er zin in!  Tot dan!

Met vriendelijke groeten

Paul Schuringa                                                           Wendy Keizer
Communicatieadviseur                                           Adviseur leren en ontwikkelen