Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Informatie over thuiszorg

Om alle onze cliënten in de thuiszorg van zorg te kunnen blijven voorzien, kan het nodig zijn om de zorgmomenten aan te passen. Als dit nodig is dan wordt u hier persoonlijk over geïnformeerd.

Onze thuiszorgmedewerkers werken volgen de landelijke richtlijnen die gelden voor zorgprofessionals. Bij neusverkoudheid én koorts blijven onze medewerkers thuis. Als zij geen klachten hebben, dan kunnen ze veilig werken. Het dragen van beschermende hulpmiddelen, zoals een mondkapje, is dan niet nodig. Onze medewerkers volgen alle extra (hygiëne) maatregelen die door RIVM voorgeschreven zijn.  

Coronaroute in de thuiszorg 
KwadrantGroep heeft zes coronaroutes in de thuiszorg. In deze route worden alleen cliënten verpleegd die positief getest zijn op het coronavirus of klachten hebben die passen bij het virus. In deze route maken zorgmedewerkers, volgens de richtlijnen van RIVM, gebruik van beschermingsmiddelen zoals mondkapjes, beschermingsbrillen, handdesinfectiemiddel, alcohol, handzeep en tissues. Deze zorgmedewerkers werken momenteel alleen bij cliënten in de coronaroute en zij komen niet bij ander cliënten over de vloer.