Hulp bij het huishouden intramuraal (m/v) Ienhoarnstate Menaam - oproepkracht

Over ons:

KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp levert verschillende vormen van huishoudelijke hulp in Friesland. Wij leveren huishoudelijke ondersteuning aan hulpbehoevende cliënten die thuiswonend zijn, maar ook bij cliënten die door omstandigheden niet meer in staat zijn om zelfstandig thuis te wonen. KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp heeft ook een team Algemene Schoonmaak, wat staat voor de schoonmaak van het interieur bij kantoren, bedrijven en diverse verzorgings- en verpleeghuizen.

Over de locatie: Ienhoarnstate

IenhoarnState is een nieuwe locatie in Menaam waar KwadrantGroep vanaf mei volgens het nieuwe concept dementievriendelijk wonen werkt. In IenhoarnState leven 30 bewoners met PG problematiek samen, wij streven naar het toevoegen van leven aan hun dagen. Elke bewoner is uniek en heeft zijn eigen levensverhaal en patroon. Het is aan ons om die patronen met elkaar te verweven op een manier die recht doet aan eenieder. We hebben geen huiskamers, maar verschillende gezamenlijke ruimten. Op de begane grond hebben we een aantal beleefhoeken waaronder muziek, atelier en een bewegingshoek. Hier kunnen we inspelen op de wensen en behoeften van onze bewoners. De eerste verdieping is prikkelarm, met een mooi uitzicht op de doorgaande weg en achter op het balkon op de mooie grote tuin. Iedere bewoner heeft zijn/haar eigen appartement.

We zoeken collega’s die het als een uitdaging zien om IenhoarnState vorm te gaan geven. Wij vinden het belangrijk dat je, samen met de bewoners en hun naasten, streeft naar zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de wensen van de bewoner. We bieden persoonsgerichte zorg en we voegen leven toe aan de dagen!

Functie inhoud

Wat doe je als medewerker hulp bij het huishouden intramuraal?

 • Je draagt zorg voor schone woonruimtes van bewoners van Ienhoarnstate
 • Je signaleert veranderingen in de cliëntsituatie en rapportage daarvan aan de voorwerker en de verpleegkundigen.
 • Je reinigt de sanitaire voorzieningen en het reinigen/ stofvrij maken van ruimten volgens werkschema.
 • Je voert afval af (+ plaatsen nieuwe afvalzakken) en het aanvullen van verbruiksartikelen in toiletruimtes etc.
 • Je beheert de werkvoorraad en geeft tijdig aan de voorwerken aan indien voorraden aangevuld dienen te worden. Het betreft hier onder meer: het netjes houden van de eigen werkruimte en wagen.
 • Ook heb je korte lijntje met de verpleegkundige. Je analyseert en signaleert waar nodig is
 • Diensttijden in de ochtenden (ca. 07.30 tot 11.30)

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in:

 • Je hebt aantoonbare ervaring hebben in de (professionele) algemene schoonmaak.
 • Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als weekenden (bereidheid om 1 weekend in de maand te werken)
 • Je bent klantgericht en kunt zelfstandig werken.
 • Je bent gemotiveerd en bereid om in te vallen voor een zieke medewerker
 • Je beschikt over digitale vaardigheden voor het werken met een persoonlijke website (bekijken van de planning, registreren van gewerkte uren en onkosten, doorgeven beschikbaarheid en vakantieaanvragen).
 • Je bent integer en betrouwbaar zijn.
 • Je bent in elk geval tijdens de bouwvakweken (30,31 en 32) inzetbaar.

Arbeidsvoowaarden

Dit bieden wij jou :

Inschaling volgens salarisschaal FWG 15 CAO VVT, bruto uuroon van €11,38, wegens cao verhoging vanaf 1 juli bruto uurloon van €11,72, een halfjaar contract, bij goed functioneren kans op verlenging.

Informatie

Ben je enthousiast?

Ben je creatief, heb je lef en ben je niet bang voor een uitdaging en een nieuwe manier van werken? Heb je affiniteit met de PG-doelgroep en wil je je eigen kennis maximaal aan laten sluiten bij de visie op persoonsgerichte zorg? Solliciteer dan nu door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen: https://forms.office.com/r/ePQiWtwbJ9

Wil je meer weten over de functie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Nieuwenkamp, leidinggevende Algemene Schoonmaak. Bereikbaar via tel.nr: 088-5124000 (tot 13.30 uur ’s middags) of via esther.nieuwenkamp@kghh.nl.

De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid, gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.