Herstelzorg De Hofwijck

Het Verpleeghotel in verpleeghuis De Hofwijck in Leeuwarden is gespecialiseerd in herstelzorg en revalidatie.

Als u na een operatie of ziekte niet thuis kunt herstellen, kunt u terecht in het Verpleeghotel. De zorg en behandeling is erop gericht dat u zich snel weer zelfstandig kunt redden. Met gespecialiseerde behandeling, verpleging en verzorging kunt u zich actief richten op uw herstel en krijgt u alle zorg en ondersteuning die nodig is. Bij de opname wordt besproken wat er nodig is om weer naar huis te kunnen.

U wordt de hele dag gestimuleerd om te oefenen. Alle dagelijkse handelingen zijn onderdeel van de revalidatie. Wassen en aankleden, koffie zetten, bewegen, medicatie innemen enz. Wij stimuleren u, maar uw eigen inzet en motivatie zijn minstens zo belangrijk.

Welke faciliteiten zijn er?
In elke kamer is een keukenblok met koelkast, waterkoker, senseo apparaat, kopjes en glazen, een kledingkast, douche en toilet aanwezig.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van De Hofwijck, zoals het winkeltje en de Taveerne. Eten kunt u in het restaurant. Als dit vanwege uw situatie niet mogelijk is, dan wordt in overleg gezocht naar een oplossing.

Bezoektijden
Bezoek is elke dag van harte welkom. Houd er rekening mee dat revalidatie en therapie voorrang hebben.

Contact
De Hofwijck
Dirk Zeperweg 2
8917 AZ Leeuwarden

Verpleeghotel: 058  2134495