Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Begeleiding

Soms groeit een probleem in de thuissituatie u boven het hoofd. Alles lijkt fout te gaan en u heeft het gevoel dat u er helemaal alleen voor staat. KwadrantGroep Begeleiding kan u helpen. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van wonen, werken, leren, relaties, opvoeding, omgaan met ziekte of beperking en financiën.

Voor wie is Begeleiding bedoeld?
Begeleiding is bedoeld voor gezinnen of alleenstaanden die door diverse oorzaken tegen vragen aanlopen. Bijvoorbeeld op het gebied van organisatie van het huishouden, het opvoeden van kinderen, het leren omgaan met een beperking of het op orde brengen van de administratie. En voor mensen die door verschillende oorzaken met psychische problemen te maken krijgen.

Begeleiding bij psychische problemen
Psychische problemen zijn er in alle soorten en maten en kunnen overal ontstaan. Bijvoorbeeld binnen uw netwerk van familie, vrienden of buren, op het werk of in het gezin. We begeleiden mensen met onder andere autisme, ADHD, angst- en paniekstoornissen, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, dementie of verslavingsproblematiek.

We pakken het samen aan!
De begeleiders van KwadrantGroep Begeleiding zijn speciaal opgeleid om samen met u en mensen in uw naaste omgeving uw probleem aan te pakken. U krijgt een vaste begeleider toegewezen die u regelmatig thuis bezoekt. Het doel van de begeleiding is dat u grip krijgt op uw probleem en daarna zelf de regie weer over kunt nemen. U werkt samen aan doelen en een oplossing die past bij uw situatie.

Aanmelding en vergoeding
Begeleiding wordt betaald vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Aanmelden gaat dan ook via het Wmo-loket van de gemeente waar u woont. Het Wmo-loket kijkt naar uw situatie en welke begeleiding daarbij past. Geef bij de aanmelding aan dat u begeleiding wilt ontvangen van de KwadrantGroep. Het secretariaat van KwadrantGroep Begeleiding kan u ook ondersteunen bij het aanmelden.

Meer informatie?
Voor meer informatie over KwadrantGroep Begeleiding neemt u contact op met het secretariaat via telefoonnummer 088 018 1701 of het emailadres begeleiding@kwadrantgroep.nl.