Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring

Word manager bij KwadrantGroep

3 uitdagende vacatures als zorgmanager

Als manager ligt de grootste uitdaging de komende tijd in het persoonlijk leiderschap van zorgprofessionals verder te laten groeien door het geven van oprechte aandacht. Dit doe je door bijvoorbeeld ontwikkelingsgesprekken te voeren en scholing aan te bieden. Ook houd je je bezig met verzuimgesprekken, sollicitatiegesprekken, werkoverleggen, verschillende projecten en natuurlijk de waan van de dag.

Vacatures zorgmanagers

Waar ga je werken?

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een regio waar KwadrantGroep vele soorten zorg levert, van extramuraal naar intramuraal en van herstelzorg naar dagbesteding. Dit vraagt om veel samenwerking met partijen zoals de gemeente, ziekenhuizen en huisartsen, kortom veel afwisseling.

Er is veel ruimte om je te ontwikkelen en de regie te hebben hoe jij je tijd wil indelen. Samen met een leuk team zorg je ervoor dat je de beste persoonsgerichte zorg kunt geven aan onze cliënten.

Wat geeft Janet de Jong, Manager Zorg Thuis, energie?

‘'De zorg en de mensen die de zorg verlenen vind ik erg interessant. Het geeft mij energie om hen te begeleiden, coachen en te ondersteunen. Zo brengt dit de zorgverleners meer werkplezier wat uiteindelijk als resultaat geeft dat de kwaliteit van de cliëntzorg omhooggaat.''

Missie

Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Wij luisteren naar uw wensen en sluiten zoveel mogelijk aan bij uw leefwijze. Wij kiezen voor een positieve benadering. Ons streven is om, samen met u en degenen die belangrijk voor u zijn, elke dag van waarde te laten zijn.

Eén van de beste zorgorganisaties voor kwetsbare ouderen en één van de leukste werkgevers van Fryslân, dat is onze ambitie.

Missie

 

 

Waarom werken bij KwadrantGroep?

Waarom werken bij KwadrantGroep?

Bij al onze zorgmerken De Friese Wouden, Elkander en Palet staat de cliënt of de bewoner op één. Wij vinden het belangrijk dat mensen die zorg, begeleiding of behandeling nodig hebben, zo lang mogelijk thuis of in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. En als dat niet lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk in onze verpleeg-en verzorgingshuizen laten wonen. Wij luisteren naar onze cliënten en bewoners. Zij verdienen een mooie (oude) dag en we leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven. We werken daarom samen met huisartsen, welzijnsorganisaties, gemeenten, politiek en plaatselijke ondernemers.

Lees het verhaal
i

 

 

Heb je vragen over onze vacatures?

Neem dan contact op met recruiter Anke Wiersma door te bellen naar 06 154 674 49 of te mailen naar vacatures@kwadrantgroep.nl.

Kijk voor al onze vacatures op: Alle beschikbare vacatures van KwadrantGroep overzichtelijk op een rij