Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Woonzorgcentra beperkt open voor bezoek

Uit voorzorg en om het risico op besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen waren alle locaties van KwadrantGroep gesloten voor bezoek. Deze maatregel was noodzakelijk om onze kwetsbare bewoners én onze zorgprofessionals  te beschermen.  

Eerder heeft premier Rutte aangekondigd dat de bezoekregeling aan verpleeghuizen en woonzorglocaties in Nederland versoepeld gaat worden. Dit is goed nieuws! Voor zowel onze bewoners als voor de familie. Want hoe goed wij ook zorgen voor veiligheid en waardevolle zorg en hoe fijn contact via beeldbellen ook is, er gaat niets boven elkaar in levende lijve te kunnen zien. We zijn dan ook blij dat we binnenkort weer bezoekers in onze locaties mogen verwelkomen. 

Vanaf donderdag 28 mei bezoek welkom
Voor alle locaties van KwadrantGroep geldt dat vanaf donderdag 28 mei bezoek welkom is. We hebben zo voldoende tijd om maatregelen te nemen die zowel bewoners, bezoekers en medewerkers beschermen tegen het coronavirus. We volgen hierbij de landelijke richtlijnen. 

Eén vaste bezoeker per bewoner
Per bewoners is voorlopig één vaste bezoeker welkom. We vragen u als familie een vaste bezoeker aan te wijzen en dit aan ons door te geven. Het is de bedoeling dat deze vaste bezoeker zich vooraf online inschrijft voor een bezoek.

Contact via beeldbellen en de ‘babbelboxen’ blijft natuurlijk ook mogelijk. 

Het virus buiten de deur houden
We zijn blij dat we de bezoekregeling kunnen versoepelen. Tegelijkertijd is het ook spannend.  We houden de gezondheid van onze bewoners vanzelfsprekend heel goed in de gaten en bekijken continue of en waar we maatregelen moeten aanpassen. Het virus is momenteel niet aanwezig in onze locaties, maar om ons heen nog wel. Om het virus buiten de deur te houden moeten we voorzichtig te werk gaan. We vragen hiervoor uw begrip en uw medewerking.