Woonassistent De Hofwijck

Palet zoekt een Woonassistent voor Verpleeghotel De Hofwijck, Leeuwarden

Wegens uitbreiding ontstaat voor de intramurale teams in De Hofwijck per direct de vacature(s) van Woonassistentvoor gemiddeld 16 tot 24 uren in de week.

Over de functie
Als Woonassistent ondersteun je de bewoners bij hun dagelijkse bezigheden. Hierin speelt het ondersteuning bieden bij de maaltijden en het delen van koffie en thee een grote rol. Hiermee bevorder je het individuele welzijn en de woonsfeer van de bewoners. Je bent de gastvrouw voor familie en bezoekers en zorgt dat zij zich thuis voelen. Ook assisteer je des gewenst de verzorging bij mobiliteit. Het is jouw taak om de woonomgeving schoon te houden volgens de geldende richtlijnen.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma op LBO-niveau of gelijkwaardig.
  • Je hebt enige ervaringskennis op het gebied van de begeleiding van oudere zorgvragers met zowel lichamelijke als geestelijke problemen.
  • Je beschikt over het HACCP certificaat of je bent bereid om deze te behalen.
  • Je bent in staat om zelfstandig te functioneren waarbij zorgvuldigheid en nauwkeurigheid nodig zijn bij het ondersteunen van de bewoners en de schoonmaakwerkzaamheden.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke functie in een enthousiast team. De functie is ingedeeld in FWG 15. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tot 31 januari 2019 met kans op verlenging.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 20 september 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Hilda Veenstra, Lieuwkje Anema of Ineke Wieltink, onze Coördinerende Verpleegkundigen op locatie op telefoonnummer 058 213 44 95.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren