Wijkverpleegkundigen zuidelijk werkgebied

De Friese Wouden zoekt Wijkverpleegkundigen in de gemeentes Heerenveen, Opsterland, Oost- en Weststellingwerf en Smallingerland

In vijf gemeentes in Friesland (het zuidelijk werkgebied van De Friese Wouden) zijn diverse vacatures ontstaan van

Wijkverpleegkundige

Het gaat om de regio's: Heerenveen, Opsterland, Oost- én Weststellingwerf en Smallingerland. De contractomvang is in overleg vast te stellen en varieert tussen de 24 en 32 uur per week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Wijkverpleegkundige ben jij de spil van een zelf organiserend thuiszorgteam. Je bent het gezicht in de wijk en verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit en coördinatie van het zorgproces. Hierbij heb jij een belangrijke signaalfunctie en ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling en het zorgleefplan. Jouw uitdaging is het in hun kracht brengen en houden van mensen en hun sociale omgeving. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van diens netwerk. Jij bent leidend in het benutten van mogelijkheden om de kwaliteit van zorg en welzijn in jouw wijk te bevorderen en in het nemen van initiatief tot samenwerking met externe partners.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-V met uitstroomprofiel wijkverpleging of gelijkwaardig.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Werkervaring is een pré maar geen vereiste.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte ‘verbinder’.
  • Je bent in staat te coachen op continue professionalisering, verbetering van kwaliteit van zorg en welzijnsbevordering.
  • Je bent accuraat en to the point.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 50. De cao VVT is van toepassing. De functies zijn in eerste instantie tijdelijk, maar uiteraard met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 9 mei 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee. Een sollicitatiegesprek zal in overleg met jou gepland worden.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met één van de Regiomanagers:

  • Anneke Kiewiet op telefoonnummer 06 299 390 39 óf
  • MInke van der Veen op telefoonnummer 06 109 174 59.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren