Wijkverpleegkundige Stiens e.o.

Palet zoekt een nieuw gezicht in de wijk in Stiens e.o.

Bij het thuiszorgteam in de regio Stiens en omstreken is de vacature ontstaan van Wijkverpleegkundige voor gemiddeld 28 - 32 uur in de week. Het exacte aantal uren is in overleg te bepalen.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Wijkverpleegkundige ben jij de spil van een zelf organiserend thuiszorgteam. Je bent het gezicht in de wijk en verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit en coördinatie van het zorgproces. Hierbij heb jij een belangrijke signaalfunctie en ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling en het zorgleefplan. Jouw uitdaging is het in hun kracht brengen en houden van mensen en hun sociale omgeving. Dit geldt voor zowel cliënten als je collega’s in het team. Je sluit aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van diens netwerk. Jij bent leidend in het benutten van mogelijkheden om de kwaliteit van zorg en welzijn in jouw wijk te bevorderen en in het nemen van initiatief tot samenwerking met externe partners.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-V met uitstroomprofiel wijkverpleging of gelijkwaardig.
  • Je hebt ervaring met het indiceren van zorg.
  • Je bent bekend met richtlijnen, protocollen en bent BIG-geregistreerd.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat te coachen op continue professionalisering, verbetering van kwaliteit van zorg en welzijnsbevordering.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 50. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 3 mei 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roeleke de Boer, Manager WWZ op telefoonnummer 058 257 61 00.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren