Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring

Wij zoeken kr8patsers voor ons behandelteam

Wij zoeken kr8patsers voor ons behandelteam

Ben jij óók op zoek naar een baan met veel werkplezier?

Dan moet je deze top-vacatures in ons Behandelteam eens bekijken!!

Als je bij ons werkt word je onderdeel van het Behandelteam.
Het Behandelteam draagt op een innovatieve wijze bij aan een waardevol leven van ouderen met multicomplexe problematiek en extreme kwetsbaarheid binnen ons werkgebied. Dit doen we door de inzet van verschillende disciplines, nauwe samenwerking met zorgteams en andere aanbieders van zorg en behandeling.

Ons doel is de cliënten op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis laten wonen. En als dat niet lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk in onze verpleeg-en verzorgingshuizen laten wonen. Zij verdienen een mooie (oude) dag.

“Oprechte aandacht, werkplezier en kracht door verbinding, dat is precies waar het om draait bij KwadrantGroep”

Afbeelding
Het is ook mooi wonen in Friesland.

Het is ook nog eens leuk wonen in Friesland. Dit is onze specialist ouderengeneeskunde Janice.

Bekijk ook eens de filmpjes over het werken bij ons als verpleegkundig specialist, ergotherapeut en specialist ouderengeneeskunde

Maak jij het verschil? Dan ben jij de kr8patser die we zoeken en komen we graag met jou in contact. 
Heb je interesse, wil je meer weten of wil je een dagje meelopen, mail dan naar vacatures@kwadrantgroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Over ons
KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van de verbinding. KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp) en servicepakket PluZ.

KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien. Werkplezier en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Heb je nog vragen?