Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Een prachtbaan in de ouderenzorg? Maak kennis met de KwadrantGroep!

Speeddates voor gediplomeerden op 11 en 12 maart 
Ben je op zoek naar een prachtbaan als Verzorgende IG of Verpleegkundige? Meld je dan nu aan voor een speeddate. De speeddate is een kort één op één gesprek van maximaal 15 minuten. Tijdens de speeddate presenteer je jezelf en vertel je wat je zoekt in een baan. Wij zorgen ervoor dat je de deur uit gaat met een sollicitatiegesprek in de regio van jouw voorkeur. Vergeet je niet je CV mee te nemen? 

Waar en wanneer?

  • 11 maart 9.30-11.30 uur: De Hofwijck, Dirk Zeperweg 2, Leeuwarden
  • 11 maart 14.00-16.00 uur: Dongeraheem, Dongeradyk 67, Dokkum
  • 12 maart 14.00-16.00 uur: kantoor de KwadrantGroep, Zonnedauw 7, Drachten

>> Meld je aan via het Aanmeldformulier Speeddates onderaan deze pagina.

Zuid Friesland on stage op 14 maart
KwadrantGroep is aanwezig bij het Beroepenfeest Zuid Friesland on stage in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Dé oriëntatiemarkt voor vmbo’ers. Bezoek onze stand en laat je informeren over de prachtberoepen verzorgende en verpleegkundige. Meer informatie Zuid Friesland On Stage

Informatieochtend vrijwilligerswerk op 15 maart
Wil je weten of vrijwilligerswerk iets voor jou is maar wil je graag eerst meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan op 15 maart tussen 10.00-12.30 uur naar woonzorgcentrum Brugchelencamp, laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en eet gezellig een pannenkoek mee! Bij interesse kun je meteen een afspraak maken voor een vervolggesprek. Adres: Brugchelencamp 1, De Westereen.

Zorg en Voorjaarsmarkt op 16 maart
Kom langs in woonzorgcentrum Skilhiem in Stiens tijdens de gezellige én informatieve zorg- & voorjaarsmarkt. Wij zijn hier aanwezig met onze informatiestand over werken in de zorg. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Adres Nije Poarte 33 in Stiens.

Actie bijbaan!
Meld jij je tijdens de Week van Zorg en Welzijn aan voor een bijbaan bij de KwadrantGroep? Dan ontvang je een súperleuke goodiebag! Meld je via deze link aan voor een bijbaan.

Aanmeldformulier Speeddates